Zemřela mladá influencerka a herečka. Odpočívej v pokoji, anděli Evo, loučí se blízcí

Fanoušky sociální platformy TikTok zasáhla smutná zpráva o úmrtí newyorské influencerky Evy Evansové. TikTokové hvězdě bylo pouhých 29 let. O úmrtí Evansové informovala na sociální síti její sestra Lila Joy. Příčina úmrtí Evansové zatím nebyla zveřejněna.

„Včera se naše rodina dozvěděla, že naše sladká, úžasná, kreativní, starostlivá, vždy veselá Eva, moje krásná sestra, zemřela,“ potvrdila v neděli zdrcující zprávu na sociální síti Instagram truchlící sestra influencerky Lila Joy.

ČTĚTE TAKÉ: Fanoušci mladého influencera truchlí. Angry Rantman zemřel po náročné operaci, píše rodina

Se smrtí své sestry se Lila Joy jen těžko vyrovnává. „Po 24 hodinách se stále nacházím v neustálém koloběhu popírání a přijímání, takže vím, jak neuvěřitelné a těžké bude tuto zprávu zpracovat,“ napsala v emotivním příspěvku.

Smuteční rozloučení s Evou Evansovou, hvězdou platformy TikTok, na které ji sledovalo přes 300 tisíc fanoušků, se uskuteční v úterý v kostele Grace Church v centru Manhattanu. Poslední hold mohou internetové celebritě přijít vzdát všichni, kteří ji znali a obdivovali. „Rádi bychom pozvali všechny, kteří měli Evu rádi. Vaše přítomnost by pro ni i pro nás znamenala mnoho. Následovat bude komornější setkání pro nejbližší rodinu a Eviny nejbližší přátele, které individuálně oslovíme s podrobnostmi,“ informovala Lila v dalším příspěvku.

Příčina úmrtí teprve devětadvacetileté Evansové nebyla dosud zveřejněna. Nad jejím odchodem smutní řada fanoušků, ale i mnoho známých influencerů. „Odpočívej v pokoji, anděli Evo. Byla jsi ke mně vždycky milá, když se ostatní ani neobtěžovali. Nikdy na tu laskavost nezapomenu,“ napsala v komentářích například hvězda reality show a podnikatelka Lo Bosworth.

Rodačka z New Yorku se proslavila natáčením videí, v nichž svým sledujícím dávala užitečné tipy při návštěvě města, připomněl server New York Post.

V loňském roce Evansová uvedla na streamovací platformě Amazon Prime Video komediální seriál Club Rat. Série pojednává o influencerce, která se snaží znovu začít randit poté, co se video s jejím rozchodem stalo virálním.

Evansová seriál nejen režírovala, ale dokonce si v něm i zahrála, a to po boku hereček Noy Fisherové a Marcely Avelinyové.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřel herec se španělskými kořeny Josef Laufer. Život mu zkrátil banální zákrok

Tagy: