Sledujte ZÁZNAM Partie: Politická debata se Šlachtou, Ferjenčíkem, Výborným i Vondrákem

Robert Šlachta

PARTIE Terezie Tománkové 29.8.2021

Nedělní Partie Terezie Tománkové se tentokrát bude týkat koronaviru a také návratu lidí z prázdnin. Hosty CNN Prima NEWS tentokrát budou ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) společně se šéfem poslaneckého klubu TOP 09 a lékařem Vlastimilem Válkem. Ve druhé části pak vystoupí hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák (ANO), poslanec Mikuláš Ferjenčík (Piráti), poslanec Marek Výborný (KDU-ČSL) a předseda hnutí Přísaha Robert Šlachta.

Blíží se konec prázdnin a s tím je spjatý i návrat lidí z dovolených a dětí do školních lavic. Jaká opatření budou platit a zda jsou na místě, budou v první části nedělní Partie Terezie Tománkové hovořit ministr zdravotnictví Adam Vojtěch společně s předsedou poslaneckého klubu TOP 09 a lékařem v oboru radiologie Vlastimilem Válkem.

Mezi další témata, o kterých by dvojice politiků měla diskutovat, patří varianta delta, pomalé očkování, ale také jaká opatření budou doprovázet říjnové volby do Poslanecké sněmovny.

Loni se totiž při konání krajských voleb vláda premiéra Andreje Babiše (ANO) rozhodla od některých opatření upustit a povolit pomyslnou uzdu. Po volbách však následoval nárůst množství nakažených koronavirem. Vláda kvůli tehdejšímu rozvolnění čelila kritice nejen z řad opozice, ale i od odborníků.

Ve druhé části nedělní Partie bude následovat velká politická debata. Pozvání přijali hejtman Moravskoslezského kraje Ivo Vondrák, poslanci Mikuláš Ferjenčík z Pirátů a Marek Výborný z KDU-ČSL, a také šéf hnutí Přísaha Robert Šlachta.

Partii sledujte v neděli 29. srpna od 11:00 na CNN Prima NEWS, Primě nebo v tomto článku.

Tagy: