Sledujte speciální 360° s válečnou zpravodajkou ze CNN: Čekala tak krvavý konflikt?

Novinářka Christiane Amanpourová na akci CNN v roce 2014.

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zažila válku v Perském zálivu i v bývalé Jugoslávii. Jak vidí konflikt na Ukrajině uznávaná novinářka Christiane Amanpourová ze CNN International? Čekala tak krvavou válku v Evropě 21. století? Jak hodnotí situaci z pohledu západní novinářky? A jak těžká je práce válečného zpravodaje nebo zpravodajky? Sledujte pondělní 360° Michala Půra.

Ruská invaze na Ukrajině trvá už déle než dva měsíce. V ruském Brjansku nedaleko hranic s Ukrajinou hoří ropný sklad. Americký ministr zahraničí Antony Blinken po návštěvě Kyjeva prohlásil, že Rusko selhává ve svých válečných cílech.

S Ruskem podle Ukrajiny nebylo dosaženo dohody o koridoru pro evakuaci civilistů z ocelárny Azovstal v Mariupolu. Dalo se tohle od ruského prezidenta Vladimira Putina očekávat? A jak hodnotí situaci na Ukrajině z pohledu západní novinářky Christiane Amanpourová? I na tyto otázky odpoví moderátorka ze CNN International.

Večerní pořad 360° s moderátorem Michalem Půrem startuje v 21:30. Podívat se na něj můžete ve vysílání CNN Prima NEWS nebo přímo v tomto článku.

Tagy:
válka CNN Evropa Jugoslávie Ukrajina Christiane Amanpourová Rusko Michal Půr 360° ruská invaze na Ukrajinu Válka v Zálivu CNN International