Co Čech, to trenér!: Jak Emmons a další prožívali medailové úspěchy?

Olympijské hry jsou v plném proudu a Česká republika má zatím dvě medaile. Postarali se o ně během plodného pondělí kanoista Lukáš Rohan a šermíř Alexander Choupenitch. Jaké to je vyhrát cenný kov pod pěti kruhy, ví moc dobře bývalá střelkyně Kateřina Emmons, která má ve své sbírce dokonce zlato z Pekingu 2008. Právě ona bude jedním z hostů pořadu Co Čech, to trenér! na CNN Prima NEWS. Sestavu doplní Choupenitchův kolega Jiří Beran a atletka Nikola Bendová.

O vůbec první medaili pro české barvy se v pondělí ráno středoevropského času postaral vodní slalomář Lukáš Rohan, který se svojí kánoí proplul tokijským kanálem v druhém nejrychlejším čase a dosáhl největšího úspěchu kariéry.

Hned o pár hodin později slavil i fleretista běloruského původu Alexander Choupenitch. Od začátku svého vystoupení v japonské metropoli předváděl skvělou formu. A i když mu semifinále nevyšlo, chuť si plnohodnotně spravil v souboji o bronz s domácím Takahirou Šikinem.

Další medaile visí ve vzduchu, a to díky českým tenistkám. Už v semifinále je totiž Markéta Vondroušová, která při své cestě oslnila především výhrou nad japonskou superstar Naomi Ósakaovou. „Cinknout“ to může i v deblu, ověřené parťačky Kateřina Siniaková s Barborou Krejčíkovou jsou rovněž mezi nejlepší čtyřkou.

Co na dosavadní průběh her říkají hosté pořadu vysílání CNN Prima NEWS?

Tagy:
Japonsko Tokio CNN Prima NEWS pořady CNN Prima NEWS olympijské hry Jiří Beran sport Letní olympijské hry v Tokiu 2021 Co Čech, to trenér! Nikola Bendová Kateřina Emmons