Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Faltýnek se vrátil ze Španělska. Co říkal po příletu?

Klára Doležalová a Karel Voříšek

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Jaroslav Faltýnek (ANO), který schůzku ve vyšehradské restauraci svolal a kvůli které padl ministr zdravotnictví, se vrátil ze španělské Málagy. Na cestu se vypravil v sobotu. Tedy v době, kdy už se jednalo o výměně Romana Prymuly (za ANO). Faltýnek řekl, že byl v zahraničí navštívit svou rodinu. Jeho cestu v době, kdy vláda vybízí lidi, aby zůstali doma, dnes kritizoval premiér Andrej Babiš.

Rozhodování o nových opatřeních bude transparentní a založené na všech srozumitelných datech. Řekl to nový ministr zdravotnictví Jan Blatný. Hematolog se tak stal už třetím ministrem zdravotnictví během koronavirové krize.

Náboženský radikál opět zaútočil ve Francii. Ráno v přímořském městě Nice v tamním kostele uřízl hlavu jedné ženě. Další dva muže pak ubodal k smrti. Policisté muže chytili ještě v kostele. Starosta města už dopoledne na svůj twitterový účet napsal, že jde o teroristický útok. Francouzi se přitom ještě ani nevzpamatovali z útoku, kdy v Paříži jiný radikál uřízl hlavu učiteli.

Další program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové ve 20:15

Nejdůležitější události dne analyzované ze všech úhlů pohledu. Pokud o nich mluvíte, my taky.

Zprávy ve 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

K věci ve 21:30

Podrobný rozbor aktuálních událostí a témat Marie Bastlové a Pavlíny Kosové s významnými postavami veřejného života.

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: