Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Jako první by měli projít antigenním testováním učitelé

Klára Doležalová a Karel Voříšek

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Ministerstvo zdravotnictví uvedlo exkluzivně pro CNN Prima NEWS, že plánuje na počátku prosince testování učitelů. Před Vánoci, zhruba od 18. prosince, by následně měla být po dobu přibližně dvou týdnů nabídnuta všem občanům ČR, kteří se budou cítit ohroženi, možnost podstoupit jedno kolo antigenního testování.

Češi stále neví, jakou budou mít v příštím roce výplatu. Sněmovnou prošel daňový balíček, který by měl nejen zrušit superhrubou mzdu, ale i zvýšit slevu na poplatníka. To se ale nelíbí premiérovi ani ministryni financí. Doufají, že Senát ho pošle zpět poslancům.

Centrum Prahy v noci ožilo. Na Staroměstské náměstí dorazil vánoční stromeček. Jak jeho cesta do hlavního města probíhala a dokdy bude dělat všem obdivovatelům radost?

Další pondělní program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové ve 20:15

Nejdůležitější události dne analyzované ze všech úhlů pohledu. Pokud o nich mluvíte, my taky.

Zprávy ve 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

KB Interview ve 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: