Sledujte ZÁZNAM Hlavních zpráv: Morava za Prahou v počtu naočkovaných žalostně zaostává

Očkování proti koronaviru

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Paradoxně právě zdravotní důvody jsou častým důvodem, proč někteří lidé očkování odmítají. Jiní přiznávají, že vakcínám nevěří, nebo mají pocit, že je nepotřebují. Nejen o tom s rektorem Univerzity Karlovy Tomášem Zimou v Hlavních zprávách od 18:55.

Praha suverénně vede co do počtu očkovaných v porovnání se zbytkem republiky. V metropoli dostalo alespoň první dávku vakcíny už více než 70 procent lidí, v ostatních krajích se průměr pohybuje těsně pod 50procentní hranicí. Prvenství hlavního města může být ale podle odborníků zdánlivé. Upozorňují na to, že se do Prahy jezdí často očkovat i lidé z dalších regionů. Co je hlavním důvodem toho, proč zbytek republiky zaostává? Nejen o tom v Hlavních zprávách od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další úterní program na CNN Prima NEWS:

Questovy divy světa od 20:15

Hvězdný moderátor CNN Richard Quest vám představí nejvýznamnější velkoměsta světa. S pomocí místních obyvatel se snaží proniknout do duše měst a odhalit všechny jejich divy.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

360° Soukromí politiků od 21:20

Letní speciál pořadu 360°, který nabídne pohled na politiku s nadhledem. Co dělají politici v soukromí? A jak se připravují na volby?

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: