Sledujte Hlavní zprávy: Oslavy královnina jubilea končí. Jak vypadal poslední den?

Velká Británie slaví 70 let královny Alžběty II. na trůnu

Oslavy platinového jubilea v Británii vrcholí. A sice párty v ulicích, kdy se Britové setkávají po celém království, aby tak oslavili Alžbětu II., která jejich zemi vládne už 70 let. Sobotní večer patřil megakoncertu u Buckinghamského paláce. Zahrála kapela Queen, Rod Stewart nebo Elton John. Královna sice na koncertě nebyla, pro diváky ale připravila vtipnou zdravici. Jak vypadal poslední den oslav? Dozvíte se v Hlavních zprávách, které startují v 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Pompézní čtyřdenní oslavy zakončil v Británii velký slavnostní průvod ulicemi Londýna, v jehož čele jel slavný 260 let starý zlatý kočár. Sama královna v něm neseděla, ale Britové si mohli prohlédnout její hologram. Jak vypadal poslední den velkolepých oslav? Sledujte živý vstup z centra Londýna i další témata v Hlavních zprávách. Startujeme v 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další nedělní program na CNN Prima NEWS:

Showtime magazín ve 20:15

To nejlepší z dění v šoubyznysu za uplynulý týden.

Zprávy ve 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Povídej ve 21:25

Pravdivé životní příběhy známých osobností bez obalu. Co dobrého je potkalo, ale i to, jaké nepřízni osudu musely čelit a jak se s tím vyrovnaly. Hlubokou zpověď sledujte v pořadu Povídej.

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Partie Terezie Tománkové ve 22:45

Tah dámou!

Tagy: