Sledujte ŽIVĚ HLAVNÍ ZPRÁVY s Andrejem Babišem: Vystačí očkovací látka pro všechny?

Andrej Babiš

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Aby co nejvíc lidí dostalo první dávku vakcíny proti covidu, mohla by se aplikace druhé dávky o týden posunout. Bude pak očkovací látka stačit pro všechny, kteří už jednou naočkovaní byli? Nejen o tom v Hlavních zprávách s premiérem Andrejem Babišem od 18:55.

Aby co nejvíc lidí dostalo první dávku vakcíny proti covidu, mohla by se aplikace druhé dávky o týden posunout. To je nápad premiéra Babiše. Ovšem podle šéfa lékařské komory by ale pak nemusela druhá dávka vyjít na všechny. A k obavám přispívá i ohlášená menší dodávka vakcíny od společností Pfizer a Moderna. Hrozí vzhledem ke zpomalení dodávek vakcíny, a taky odkládání termínů, že očkovací látka nevystačí pro všechny, kteří už jednou naočkovaní byli? Obává se toho například prezident České lékařské komory. Nejen o tom s premiérem Andrejem Babišem v Hlavních zprávách od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další nedělní program na CNN Prima NEWS:

Expedice Overland XVIII (6) od 20:15

Účastníci italské expedice Overland vyrážejí na novou výpravu nesoucí název Cesty Islámu. Vydejte se spolu s nimi po stopách událostí, které utvářely země jako Afghánistán, Uzbekistán nebo Turecko.

KB Interview od 21:20

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

To nejlepší ze zahraničí od 21:45

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: