Sledujte ŽIVĚ Hlavní zprávy: Travní pásy kolem tramvajových kolejí vadí záchranářům

Klára Doležalová a Karel Voříšek

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zpravodajská hodina nabitá informacemi z domova i ze zahraničí. Hlavní zprávy na CNN Prima NEWS a FTV Prima startují už v 18:55. Co se v nich mimo jiné dozvíte?

Úderem dnešní půlnoci začne v celé zemi platit nouzový stav. Trvat bude třicet dní. A s pondělkem se omezí i běžný život, nicméně přísnější hygienická opatření jsou platná zatím na dva týdny.

Pásy s trávou kolem tramvajových kolejí vypadají pěkně, ale vadí záchranářům. Na vyvýšené pruhy uprostřed silnice často nemohou sanitky vyjet. Dopravní podnik si ale myslí, že zatravněné pásy jsou v pořádku. Tvrdí, že řidiči na vozovce neumějí správně vytvořit záchranářskou uličku.

Už několik dní probíhá na Šumavě rozsáhlá pátrací akce po seniorovi. Devětaosmdesátiletý Zdeněk Hnízdo odešel ve středu ze svého domu poblíž obce Strážov na Klatovsku a od té doby bloudí po okolí. Lidé ho už zahlédli v několika vesnicích. Hledání policistů, hasičů a dobrovolníků ale bylo zatím neúspěšné.

Další program na CNN Prima NEWS:

Speciál: Nouzový stav – vše, co byste měli vědět ve 20:15

Mimořádné vysílání k pondělnímu nouzovému stavu, který Česko zažije kvůli pandemii koronaviru už podruhé v tomto roce. Co to znamená a na co byste se měli připravit? Sledujte speciál CNN Prima NEWS.

KB Interview ve 21:15

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

To nejlepší ze zahraničí ve 21:40

Zprávy ve 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: