Sledujte ŽIVĚ HLAVNÍ ZPRÁVY: Zpověď dívky, kterou chránila matka při střelbě v Ostravě

Střelba v FN Ostrava

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. K uctění památky sedmi obětí Ctirada V. byl dnes před ostravskou fakultní nemocnicí odhalen památník. Vůbec poprvé také promluvila osmnáctiletá dívka, kterou matka v čekárně chránila vlastním tělem. Nejen o tom poskytneme informace v Hlavních zprávách od 18:55.

K uctění památky sedmi obětí Ctirada V. byl dnes před ostravskou fakultní nemocnicí odhalen památník. Zapálit svíčku k němu přišli pozůstalí, lidé, kteří byli v čekárně a útok přežili, i zdravotní sestry. Vůbec poprvé dnes promluvila osmnáctiletá dívka, kterou matka v čekárně přímo při střelbě chránila vlastním tělem. Poslechněte si její svědectví v Hlavních zprávách od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další čtvrteční program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové od 20:15

Oblastní nemocnice Kladno nemá peníze na odměny pro zdravotníky v první linii, kteří pečují o pacienty s covidem. Vyplynulo to z dopisu určeného zaměstnancům nemocnice, který pronikl na veřejnost. Navíc jsou podle dokumentu ohrožené dokonce i mzdy. Ty by se pracovníkům zařízení měly od února snížit na 60 procent. Nejen o tom dnešních 360° Pavlíny Wolfové.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

K věci od 21:30

Podrobný rozbor aktuálních událostí a témat Marie Bastlové s významnými postavami veřejného života.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: