Sledujte ZÁZNAM Nového dne s Romanem Prymulou: Nejsou nová vládní opatření unáhlená?

Roman Prymula v Novém dni

Prymula o nových vládních opatřeních

Vláda ve středu znovu zpřísnila některá opatření proti šíření koronaviru. Lidé budou muset začít nosit v práci respirátory, hospodští mají za povinnost kontrolovat bezinfekčnost hostů a skončí také proplácení testů pro dospělé. Je vládní postup správný? Sledujte Nový den s epidemiologem Romanem Prymulou od 7:15 na CNN Prima NEWS.

Počet nově nakažených přesáhl v úterý tři tisíce, nemocnice se navíc začínají opět rychle plnit, a v některých krajích proto hrozí omezení zdravotní péče. K současným číslům měli statistici dle predikcí dojít až v příštím týdnu. Nečeká nás v dalších týdnech opět tvrdý lockdown? Odpoví bývalý ministr zdravotnictví Roman Prymula.

Řeč bude také o opatřeních pro školáky. Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) a ministr školství Robert Plaga (za ANO) se ve středu neshodli. Jednat budou znovu ve čtvrtek. Ve hře je opětovné nošení roušek i během výuky a pravidelné testování. Je nutné opravdu děti opět omezovat? Sledujte Nový den od 7:15 na CNN Prima NEWS nebo zde v článku.

Tagy: