Trpíte jarní únavou? Nejste v tom doma sami

S přibývajícím sluníčkem po dlouhé zimě paradoxně nepřichází příliv energie, ale naopak únava a nechuť k čemukoliv. Nedostatek světla, méně pohybu, oslabená imunita a menší přísun vitamínů jsou typickými příznaky, kterými naše těla procházejí během energeticky náročného zimního období. Než se dají opět do pořádku, pociťujeme takzvanou „jarní únavu“. Stejně jako pro nás, je toto období náročné i pro naše kočky.

Abychom našim domácím mazlíčkům co nejvíce ulehčili překlenout nástrahy jarní únavy, je důležité předcházet tomu, aby se jejich imunita oslabila během zimních měsíců. K tomu je třeba dbát na správnou a vyváženou stravu nejen na jaře, ale po celý rok, aby se předešlo příznakům nedostatku vitamínů a minerálů – třeba právě oslabenou imunitou.

Krmivo Poésie® od Vitakraftu je ideální volbou, protože obsahuje vše, co kočka potřebuje pro zdravý a aktivní život. Poésie zabezpečuje přísun veškerých minerálů a vitamínů, včetně taurinu. Ten je nezbytný pro správnou funkci srdce, zraku, sluchu a právě imunitního systému, který je potřeba udržovat v bezvadné kondici. Každá kočka si v řadě Poésie najde svou oblíbenou příchuť v široké nabídce kapsiček a srdíčkových konzerv ve formě menu. Obsažené suroviny jsou v nich na první pohled viditelné a kočky lákají neodolatelnou vůní. Pro větší rozmanitost v kočičí misce obsahuje řada Poésie i konzervy s jemnou pěnou, která je bez kousků a má lehkou konzistenci.

Zajímá vás více tipů? Navštivte nás na www.vitakraft.cz/poesie a objevte celou řadu krmiv Poésie a také spoustu rad.

Tagy:
kočka zima imunní systém Vitakraft