Vážná nehoda u Brezna. Auto se srazilo s jelenem a protijedoucím vozem, zbyl jen šrot

Děsivá dopravní nehoda na Slovensku se odehrála na cestě z obce Beňuš do Brezna. Auto se srazilo s jelenem a následně i s protijedoucím autem. Srážka si vyžádala těžká zranění.

„Devětatřicetiletá řidička, pravděpodobně z důvodu srážky s jelenem, přejela do protisměru, kde se čelně srazila s protijedoucím autem,“ informovali na sociální síti banskobystričtí policisté. ​Při nehodě se zranili tři lidé. Alkohol u řidičů nebyl prokázán.

VÁŽNA DOPRAVNÁ NEHODA S ŤAŽKÝMI ZRANENIAMI Na ceste z obce Beňuš do Brezna došlo v vážnej dopravnej nehode, v...

Posted by Polícia SR - Banskobystrický kraj on Thursday, November 10, 2022

Nejde o ojedinělou záležitost, poslední dobou jsou nehody na Slovensku stále častějším jevem.  Například začátkem listopadu došlo k nehodě autobusu s českými turisty na jihu Slovenska. Zranilo se devět lidí, utrpěli lehčí i těžší zranění. Mluvčí prezidia hasičského a záchranného sboru Katarína Križanová informovala, že autobus s asi 50 cestujícími bokem narazil do stromů u vozovky.

K jedné z nejvážnějších za poslední dobu došlo na začátku října, kdy opilý řidič ve vysoké rychlosti smetl osobním autem lidi na autobusové zastávce v centru Bratislavy. Tragédii nepřežilo pět osob, obviněnému řidiči hrozí doživotí.

Tagy: