Záběry brutálního úderu na ruské vojáky. Přežila jen myš, lezla po mrtvém okupantovi

Myš lezla po ruském okupantovi.

Ukrajinci udeřili pomocí dronů na ruské zákopy

Ukrajinská 30. mechanizovaná brigáda zveřejnila na svém Telegramu záběry brutálního dronového úderu na ruské vojáky, kteří se ukrývali v zákopech. Zdá se, že ani jeden ze tří okupantů nepřežil. Naživu zůstala pouze myš, která se přes jedno z bezvládných těl vyšplhala ven ze zákopu. Bližší okolnosti zveřejněného videa je v průběhu ruské agrese složité nezávisle ověřit.

„Likvidace ruských krys. Ani jedna ukrajinská myš nebyla zraněna,“ glosovala ukrajinská 30. mechanizovaná brigáda na sociálních sítích. S ohledem na velmi brutální obsah videa Ukrajinci materiál zveřejnili pouze na Telegramu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Záběry demolice ruské chlouby. Ukrajinci zlikvidovali raketomety se silou jaderných zbraní

Na záběrech je vidět dronový úder na ruský zákop kdesi na východní frontě. Když se ukrajinský bezpilotní letoun dostal nad okupanty, vojáci po zařízení začali pálit z útočných pušek. To jim však nebylo moc platné. Dron shodil bombu přímo do zákopu, přičemž granát vybuchl v bezprostřední blízkosti dvou vojáků. Exploze jednoho z nich očividně poranila.

Druhý muž po dronu Ukrajinců zoufale střílel dál. Netrvalo dlouho a bezpilotní letoun shodil granát i na něj. Třetímu vojákovi, který se bezvládně svíjel kousek opodál, vybouchl další projektil prakticky přímo do obličeje. Jak ukazují pozdější záběry, nikdo ze tří mužů úder s největší pravděpodobností nepřežil.

Naživu zůstal pouze malý šedý hlodavec připomínající myš. Zvíře po výbuchu vylezlo na nohu mrtvého okupanta, přes záda vyšplhalo až na vojenskou helmu a přes kus dřeva se dostalo ven ze zákopu. Video kromě jiného ukazuje, do jak zoufalé situace se mohou dostat někteří ruští vojáci, kteří vtrhli na Ukrajinu.

Podívejte se na další záběry: Mohutná exploze rozmetala ruský tank na kusy

Tagy: