Záhadná smrt kurýra v Praze. Doma ho našli s ránou na hlavě, policie případ vyšetřuje

Policie vyšetřuje záhadnou smrt pražského kurýra

Záhadné úmrtí muže

Pražští policisté vyšetřují záhadnou smrt šestatřicetiletého muže, který se živil jako kurýr. Ten při své práci utrpěl zranění, kvůli kterému po pár hodinách zemřel. Kriminalisté nevylučují, že se mohl stát obětí napadení.

Muž se živil jako kurýr rozvážející jídlo. Ke své práci používal koloběžku. Kamera umístěná na benzínové čerpací stanici ho zachytila 27. dubna během posledních hodin jeho života. Během práce měl mít nehodu, která je ale zahalena tajemstvím, a proto celý případ dostala na stůl pražská mordparta.

„Poškozený utrpěl zranění na hlavě. K tomu zranění došlo nezjištěným způsobem. Máme několik verzí a abychom vyloučili cizí zavinění, tak se tím zabýváme my,“ uvedl pro CNN Prima NEWS kriminalista. Muž v osudný den na koloběžce rozvážel jídlo hlavně po pražském Podolí a Modřanech. Zatím není jasné, kdy a za jakých okolností se mu zranění stalo.

„Domů se vrátil okolo čtvrté hodiny odpoledne, normálně fungoval a až další den odpoledne umírá na ta jeho zranění,“ upřesnil kriminalista. Verzí, co se muži mohlo stát, je celá řada. Nejpravděpodobnější jsou ale dvě. Je možné, že měl nehodu na koloběžce. Na ní totiž podle záznamu z kamery jezdil bez helmy. Stejně tak se ale mohl stát obětí napadení. Právě to potřebují policisté rozklíčovat.

Pokud jste se s kurýrem ve středu 27. dubna potkali, ozvěte se prosím na linku 158 nebo do redakce Krimi zpráv.

Tagy: