Záhada z Brna: Odešla z večírku s neznámým, ráno se vzbudila na ulici a nic si nepamatuje

Žena odešla z večírku s neznámým mužem, ráno se vzbudila na ulici a nic si nepamatovala.

Pátrání po muži z Brna

Záhadný případ vyšetřují kriminalisté v Brně. Náhodný kolemjdoucí tam našel na ulici ležet 31letou ženu, která ten večer byla s kamarádkami na večírku a diskotéce. Co se ale dělo potom, si žena vůbec nevybavuje. Bezpečnostní kamery ji nicméně natočily v doprovodu neznámého muže, se kterým by teď policisté potřebovali mluvit.

Je to případ plný nejasností. Rozklíčovat by ho ale mohl muž na videozáznamu, který z diskotéky v Brně-Králově Poli doprovází 31letou ženu.

Ta se o nějakou dobu později probudila na rohu ulic Berkova a Srbská. Bylo to ve chvíli, kdy ji našel náhodný kolemjdoucí a následně ji odvezl na služebnu městské policie.

„Jednaatřicetiletá žena si vyšla se svými kamarádkami do restaurace a následně na diskotéku, ovšem z ničeho nic si přestala pamatovat, co se vůbec stalo,“ potvrdila policejní mluvčí Jihomoravského kraje Andrea Cejnková.

Podle vyšetřovatelů to nebylo vypitým alkoholem, ale tím, že se žena, mohla stát obětí napadení. Nedá se navíc vyloučit, že jí neznámý pachatel vhodil něco do pití.

V souvislosti s tím, by si tak kriminalisté rádi promluvili s mužem, který ženu z diskotéky doprovázel. „Mohl by pomoci vnést trochu světla do tohoto případu,“ doplnila Cejnková. Právě tento muž by totiž mohl, možná jako jediný, vědět, co se ženě opravdu stalo a proč následně upadla do bezvědomí. Pokud ho poznáváte, volejte linku 158. Ozvat se můžete i nám do redakce Krimi zpráv.

Tagy: