Zázrak na ulici. Žena s dítětem v kočárku přežily hrozivou nehodu, incident zachytila kamera

Děsivá nehoda v anglickém městě Solihull se nakonec obešla bez vážných následků

Žena s dítětem zázračně přežily dopravní nehodu

Obrovské štěstí měla žena se svojí malou dcerou v anglickém městě Solihull. Na matku s dítětem se po dopravní nehodě převrátilo auto. Navzdory hrůzným záběrům, které zveřejnily úřady, vyvázly obě bez vážných zranění, informují média.

Incident, který se odehrál v sobotu, zachytila bezpečnostní kamera. Na záběrech je vidět, jak žena  s kočárkem kráčí po chodníku. V okamžiku se ale přiřítí auto, narazí do lampy veřejného osvětlení u přechodu a převrátí se přímo na matku s dítětem.

ČTĚTE TAKÉ: Klánovický les pročesávají stovky policistů. Reportér z místa činu prozradil, po čem pátrají

Na místo se okamžitě seběhlo několik lidí, kterým se po chvilce naskytl téměř zázračný výjev: Žena držící dcerku v náručí odchází po svých od auta a sedá si na zahrádku blízké restaurace.

Podle prodavače, který byl očitým svědkem nehody, utrpěla holčička zranění nohy. „Myslím, že jí měla zlomenou. Její maminka byla v šoku. Bylo to strašné,“ popsal pro web Coventry Telegraph. Dodal, že dítěti mohly být zhruba dva roky.

„Po příjezdu na místo jsme se věnovali ženě a dítěti, jež šly po chodníku, a ženě, která řídila to auto. U všech jsme shledali, že nemají život ohrožující zranění,“ uvedla podle webu Daily Mail mluvčí záchranářů. Dodala, že řidička a holčička byly převezeny na další vyšetření. Matka dítěte měla jen lehčí poranění a lékaři ji ošetřili na místě. Podle policie nebyl kvůli nehodě nikdo zatčen.

Komisař pro cyklisty a chodce hrabství West Midlands, kde se město Solihull nachází, označil incident za zázrak. Podivil se ale nad skutečností, že řidička nebyla zatčena a požádal policii o další informace. „Pokud chceme snížit nebezpečí na našich silnicích, musíme se poučit z každé takové nehody,“ uvedl na sociální síti X.

Tagy: