Záběry, které děsí: Žena si chtěla v zoo pohladit tygra. Případ vyšetřuje policie

Tygr bengálský

Žena chtěla podrbat tygra v zoo

Policisté v americkém New Jersey hledají ženu, která v neděli v tamní zoologické zahradě přelezla plot a šla si pohladit tygra. Incident se jako zázrakem obešel bez zranění, chybělo ale málo. Jeden z návštěvníků zahrady vše natočil na mobilní telefon.

Žena nejdříve přelezla dřevěný plot a když se přiblížila k výběhu, neváhala prostčit ruku mříží. Tygr po ženě automaticky chňapl, naštěstí ale stačila uhnout. Na videu je pak vidět, že žena od výběhu odešla a vrátila se zpět za plot. „Návštěvnice se rozhodla přelézt náš bezpečnostní plot pro návštěvníky a pokusila se tygra pohladit,“ uvedl ředitel tiskového odboru města Bridgeton John Medica podle webu wral.com.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Děsivý incident na toaletě v Thajsku. Muže napadl had, pokousal ho na choulostivých místech

Záznam zveřejnili policisté. Po ženě pátrají, a požádali proto veřejnost o spolupráci. „Bylo to prostě velmi neopatrné. Doufám, že si ten člověk uvědomuje, jaké měl štěstí, že má stále všechny končetiny,“ zdůraznil Medica.

Podle pracovníků ZOO se žena o totéž pokusila i ve výběhu medvědů. Někdo z návštěvníků ji ale strhl dřív, než stačila opět přelézt dřevěný plot. „Tohle je jedinečná zoologická zahrada, kde se ke zvířatům dostanete blíž, než v jakékoli jiné zoo. Tohle si ale nesmíte dovolit. Bolí mě to za ta zvířata, protože ona jsou frustrována, když se tohle stane. Mohla by pak někomu vážně ublížit,“ uvedla ošetřovatelka zvířat Avery Menearová.

Pracovníci ZOO upozorňují, že i když tygr vypadá roztomile, stále je to divoké zvíře, které může být nebezpečné. Policisté prozradili, že už prověřují několik tipů, kdo by žena zahrávající si s vlastním životem mohla být.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Lidé si z dovolených přivážejí štěnice a šváby. Obtížného hmyzu se potom těžko zbavuje

Tagy: