Ruský voják navrhl nechutnou genocidu Ukrajinců: Děti nemůžeme šetřit, udusím je už v děloze

Ukrajinským zpravodajským službám se povedlo zachytit další hovor mezi ruským vojákem a jeho partnerkou. Okupant na nahrávce mluvil de facto o genocidě ukrajinského národa. Obzvlášť nad pasáží o ukrajinských dětech zůstává rozum stát.

Nahrávku zveřejnilo Hlavní ředitelství zpravodajské služby ukrajinského ministerstva obrany (GUR). Na sociálních sítích se objevil anglický překlad. Postaral se o něj estonský uživatel Dmitri, který se dlouhodobě věnuje překladu uniklých nahrávek i dalších materiálů souvisejících s konfliktem na Ukrajině.

Odposlech podle GUR zachycuje telefonní hovor mezi ruským vojákem a jeho partnerkou. Okupant mluvil především o svém postoji k ukrajinskému národu.

„Jsou to chochlové (ruská urážka Ukrajinců, pozn. red.), odpad a prach. Proč by sis o ně měla dělat starosti? Sr*t na ně, tenhle národ za chvíli nebude existovat. Všichni tyhle lidi jsou vyřízení. A zbytek, který přežije, se za námi připlazí a bude škemrat o milost. Zapomeň na ten nenávistný národ, už nikdy znovu nebude existovat. Sami můžou za to, co udělali,“ říká muž.

Zájem o uříznutou hlavu

Jeho partnerce to ale nedá a ptá se, co bude s ukrajinskými dětmi. Ani v tomto případě ovšem ruský voják neukáže jediný náznak lidskosti.

„M*dat s nimi. M*dat s těmi dětmi. Tyto děti, tihle zm*di, tihle bastardi se učí v táborech, jak nenávidět a zabíjet Rusy. Takhle to je. Tyhle chochlovské děti musíme udusit už v děloze. Přesně to budu dělat,“ hlásí muž v nahrávce, jejíž autentičnost ale není možné nezávisle ověřit.

Nejde přitom o první jen těžko uvěřitelný odposlech telefonátu ruského vojáka s partnerkou, kterého se ukrajinské zpravodajské služby zmocnily. Například v září Služba bezpečnosti Ukrajiny (SBU) zveřejnila telefonický hovor, na němž manželka okupanta žádala, aby domů přivezl různé kusy oblečení sesbírané z mrtvých těl Ukrajinců.

Rovněž po něm chtěla, aby se připojil k žoldnéřské Vagnerově skupině, protože prý její členové Ukrajincům sekají hlavy. I o tuto část těla žena jevila velký zájem.

Tagy: