ANKETA: Vánoční strom roku. Vyberte ten nejkrásnější, finalisté jsou z celého Česka

Vánoční strom v Ostravě-jih

Vánoce se rychle blíží a sváteční anketa redakce CNN Prima NEWS jde do velkého finále. Hledáme ten nejlepší vánoční stromek z celého Česka. Ze záplavy fotek, které jste nám poslali, jsme vybrali deset nejzajímavějších. A právě vy, naši diváci a čtenáři, teď můžete určit, kde stojí ten nejkrásnější vánoční strom. Hlasovat můžete až do pátku 22. prosince.

Velké, menší, rovné i poněkud křivější. Po naší výzvě jste redakci CNN Prima NEWS naprosto zahltili stovkami fotografií i videí vašich favoritů a porota složená ze skutečných stromoznalců se opravdu zapotila. Vybrat deset finalistů totiž nebylo vůbec jednoduché. Tady jsou:

1) Kryry, Ústecký kraj

2) Znojmo, Jihomoravský kraj

3) Plzeň

4) Podolí, Jihomoravský kraj

5) Sokolov, Karlovarský kraj

6) Ostrava-Hrabůvka

7) Jablunkov, Moravskoslezský kraj

8) Prostějov, Olomoucký kraj

9) Nové Sedlo, Karlovarský kraj

10) Praha

Zaujal vás konkrétní vánoční strom? Hlasujte pro něj v anketě:

Pro který strom hlasujete?

Kdo ovládne třetí ročník ankety?

Přes 15 tisíc hlasů loni získal strom z Ostravy-Jih, který si vysloužil titul vítěze. Městský obvod této části občany dokonce vybídl k hlasování. „Televize Prima zařadila náš strom mezi republikové favority. Podle toho, kolik nás tady Jižanů je, by to pořád ještě mohlo vyjít. Zkusíme to, prosím? Bude náš Jih vidět? Děkujeme za váš hlas,“ uvedl na sociálních sítích. To se nakonec úřadu vyplatilo a soutěž ovládl. První ročník sváteční ankety opanoval vánoční stromek z Rýmařova, který získal 2 562 hlasů.

Tagy: