Bez práce i manžela, Gottová opět balí kufry. Co ji do Prahy vede tentokrát?

Dominika Gottová

Zpověď Dominiky Gottové

Naposledy navštívila Dominika Gottová rodnou zem začátkem tohoto roku a nyní se na návštěvu chystá znovu. A přestože teď prý prožívá šťastné chvíle, je zatím stále bez práce. Její manžel Timo Tolkki zas odcestoval koncertovat do zahraničí. V rozhovoru pro deník Expres prozradila, že se v dubnu chystá do Prahy. Důvodem jejího příletu by nemělo být nic jiného než práce.

„V dubnu přiletím na chvíli zase do Prahy, bude tam určitě teplejší jaro než tady u nás,“ řekla nejstarší dcera legendárního zpěváka Karla Gotta. Podle informací Expresu přiletí do Česka kvůli práci. V hlavním městě by totiž měla opět prezentovat píseň Pro tebe, kterou nazpívala s italským producentem Gabrielem Grillottim. „Píseň bude navíc přezpívaná v němčině,“ prozradil deníku dobře informovaný zdroj.

Naposledy navštívila Gottová Prahu koncem ledna, pobyla tu ale jen něco přes týden. Během své návštěvy stihla představit svou první píseň věnovanou otci a poté odcestovala zpět do Finska. V této severní zemi měla totiž připravený kariérní plán.

Rozhodla se, že se bude živit jako ostraha. Před několika měsíci dokonce úspěšně absolvovala rekvalifikační kurz. Práci v oboru si ale zatím nenašla. Místo toho jí čekají další zkoušky. „Teď to bude trochu akčnější, budu se učit i různé druhy sebeobrany. Po absolvování kurzu budu moci pracovat jako ostraha na letišti či v bance,“ svěřila se.

„Ptala jsem se jedné paní, která tuto práci dělá a je starší než já, jak to zvládá. Říkala, že úplně v pohodě, takže se moc těším,“ doplnila Gottová.

Každý den si voláme

Práce ale nebyla to jediné, proč tolik spěchala do Finska. Čekal tam na ni i její manžel Timo, se kterým se po větší krizi usmířili a rozhodli se vše začít od začátku. „S Timem je to po jeho návratu z Ameriky skvělé. Chová se ke mě hezky, snaží se pracovat a mít kšefty,“ řekla před několika měsíci Gottová.

A zatím to vypadá, že jsou skutečně šťastní. Timo sice odcestoval pracovně do zahraničí, s manželkou je ale v neustálém kontaktu. „Timo byl hrát v USA a teď bude do konce května hrát v Jižní Americe. Mluvíme spolu každý den přes WhatsApp,“ pochlubila se Gottová.

Tagy: