Česká eventová asociace zveřejnila shortlist 7. ročníku soutěže výročních cen ČEA

#SHORTLIST je tu! Odborná porota má rozhodnuto a Výroční ceny ČEA 2024 tímto míří do finále.

Výroční ceny České eventové asociace 2024 je národní soutěž o nejlepší eventy, které se u nás zrealizovaly v kalendářním roce 2023. Každoročně oceňují mimořádné počiny v oblasti eventového marketingu, ať už z řad agentur nebo dodavatelů služeb.

V pořadí již 7. ročník soutěže Výroční ceny ČEA přináší významné novinky. Tou nejzásadnější je rozšíření seznamu soutěžních kategorií o udržitelný event.

Podívejte se na seznamy nominovaných.

Přihlášené projekty hodnotí odborná porota, která je pečlivě sestavena z řad eventových profesionálů. Ti zastupují všechny oblasti eventového marketingu – největší zadavatelé, nejvýznamnější agentury a dodavatelé eventových služeb a další nezávislí odborníci. Předsedou poroty Výročních cen ČEA 2024 je již po šesté Jan Binar, CEO v McCann Prague.

Nedílnou součástí každého ročníku a vyvrcholením celé soutěže je slavnostní vyhlášení vítězů. Letošní slavnostní vyhlášení proběhne v závěru celodenní akce EVENT FEST 24. dubna.

Již sedmým rokem aktivně napomáháme růstu eventového oboru a rozvoji profesionálních standardů. Chceme docílit toho, aby eventy byly součástí každého marketingového plánu.

Českou eventovou asociaci vede 5členný výkonný výbor, který si volí členové asociace. Vedení tvoří nejvyšší zástupci společností, které patří k nejvýznamnějším na eventovém trhu.

Tagy: