Drogy ho změnily k nepoznání. Na hvězdu Gangů z Birminghamu je smutný pohled, ohrozí to film?

Britský herec Paul Anderson byl koncem ledna obviněn z držení drog. Nyní jednu z hvězd seriálu Gangy z Birminghamu vyfotili v ulicích Londýna. Herec je k nepoznání a do vzhledu ze seriálu má podle zahraničních médií daleko.

Neduživý vzhled, propadlé tváře a ztrhaný obličej. V hubeném muži v chlupaté mikině by málokdo poznal slavného herce. Paul Anderson je podle zahraničních médií ve svízelné situaci. Ta podle všeho nastala už v prosinci, kdy se policie začala Andersonem zabývat poté, kdy ho udal hospodský z Hampsteadu. Z toalety pro invalidy zaváněl crack. Po příjezdu policistů se tam herec nacházel silně omámený, napsal server The News.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel herec s nezapomenutelným chraplákem. Zazářil v seriálu s 11 000 díly

Herec se následujícím měsíci přiznal k přechovávání kokainu, držení amfetaminů a některých látek na předpis. Už předtím si na něj stěžoval jeden z kolegů, což v lednu vyšlo najevo, ale nikdo nebyl konkrétní, o co tehdy ve filmovém prostředí přesně šlo. K tomu ještě přidal prohřešek, kdy policisté u něj našli dýmku typickou pro kouření drog, zatímco v autě, kde ji našli, sedělo dítě.

Jeho problémy mohou ovlivnit i vznik celovečerního filmu, který má být vyvrcholením seriálového hitu. „Scénárista Steven Knight stále píše. Jeho chování ale způsobuje velké problémy, protože by bylo těžké natočit film bez tak klíčové postavy. Ale bylo by složité nechat Paula zopakovat si roli, jako by se nic nestalo,“ citoval web Daily Mail zdroj z okolí. Ten rovněž uvedl, že možností je i zrušení celého projektu.

Anderson totiž v seriálu ztvárnil prakticky jednu z hlavních postav – hrál nejstaršího z bratrů Shelbyových. Navíc se proslýchá, že by se snímek měl začít natáčet už letos v létě.

Seriál Gangy z Birminghamu, v původním znění Peaky Blinders, je vysoce oceňovaný u diváků i kritiky a v šesti sériích pojednává o vzestupu zločinecké rodiny Shelbyových v období mezi první a druhou světovou válkou.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: V Londýně se udělovaly ceny BAFTA. Slavnostního večera se zúčastnil i princ William

Tagy: