Smutný konec pátrání. Bývalého fotbalistu Kunza našli mrtvého, utekl od dopravní nehody

Slovenská policie pátrala po bývalém fotbalistovi Radoslavu Kunzovi, který byl tři dny nezvěstný. Bývalého kapitána FK Inter Bratislava svědci naposledy spatřili v neděli v půl třetí ráno poté, co odešel od dopravní nehody. V úterý večer ho policie našla mrtvého.

„Jelikož pominuly důvody pátrání, ukončujeme ho,“ oznámila slovenská policie na Facebooku. Ta hledala 48letého Radoslava Kunza. Někdejší prvoligový fotbalista v neděli v půl třetí ráno zmizel z místa dopravní nehody v obci Chorvatský Grob a nedal o sobě vědět.

AKTUALIZÁCIA: PÁTRANIE BOLO UKONČENÉ Nakoľko pominuli dôvody, pátranie bolo ukončené. Týmto Vás zároveň žiadame o stiahnutie fotografie z médií. Ďakujeme za spoluprácu

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, April 10, 2023

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Skandál v Premier League. Sudí loktem zaútočil na hvězdu Liverpoolu, Švancara ho omlouvá

Radoslav Kunzo byl odchovancem Lokomotívy Košice. Jeho kariéra byla spojena především s Interem Bratislava, kam přišel v létě 2001 z Púchova. V předkole Ligy mistrů si zahrál i proti Rosenborgu Trondheim, informoval slovenský web šport.sk.

Tagy:
policie dopravní nehoda Facebook pátrání Premier League fotbalista Liverpool FC Liga mistrů UEFA FK Inter Bratislava Radoslav Kunzo FC Lokomotíva Košice