Dobrý sex, prozradil klíč ke šťastnému manželství Biden. Intimitami v minulosti nešetřil

Recept na dlouholeté šťastné manželství podle prezidenta Spojených států? Dobrý sex. Joe Biden to podle nové knihy o amerických prvních dámách v žertu poradil svým asistentům, napsala agentura Reuters. Kniha vyšla teprve v úterý, ale Bidenovy výroky o intimním životě už stihly strhnout pozornost mnohých médií.

Z celkových 276 stran knihy zabírá část o sexu jen pár odstavců, píše agentura Reuters. Dílo vychází pod názvem Americká žena – Transformace moderní první dámy, od Hillary Clintonové po Jill Bidenovou (American Woman - The Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden). Jeho autorkou je zpravodajka listu The New York Times z Bílého domu Katie Rogersová.

ČTĚTE TAKÉ: Konec války? Doufám, že do pondělí nastane příměří mezi Izraelem a Hamásem, říká Biden

Joe Biden uvažoval o kandidatuře na prezidenta Spojených států i v roce 2004. Nakonec se rozhodl, že do souboje o Bílý dům nepůjde. Svým příznivcům to podle autorky knihy tehdy odůvodnil slovy: „Raději bych byl doma a miloval se se svou ženou, když děti spí.“ Bidenův tehdejší mluvčí pokrčil nad slovy svého šéfa rameny a dodal, že je senátor do své ženy naprosto zamilovaný.

Poté, co se stal prezidentem, prohlášení o svém sexuálním životě omezil, uvedla autorka knihy. Některé intimnosti si přesto neodpustil. „Před svými asistenty žertoval, že dobrý sex je klíčem k trvalému a šťastnému manželství, což jeho manželku velmi mrzelo,“ napsala Rogersová.

Joe a Jill Bidenovi jsou manželé už 47 let. Vzali se v roce 1977. O první ženu prezident přišel, zahynula v roce 1972 při autonehodě i s jejich dcerou Naomi, připomněla agentura Reuters.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Další Trumpovo vítězství. V Jižní Karolíně porazil Haleyovou na její domácí půdě, zvyšuje tlak

Tagy: