Bolestný vzkaz manželky zesnulého manažera z Adršpachu trhá srdce: Naše dcera bude po tobě

Matěj Molcar a Zikmund Schwarzkopf mladší se stali oběťmi dopravní nehody.

Řidič v Adršpachu srazil dva chodce

Smrt dvojice ze šumavské společnosti prodávající outdoorové oblečení, Matěje Molcara a Zikmunda Schwarzkopfa mladšího, oplakávají jejich blízcí. Dojemný vzkaz jim poslal do nebe jejich kamarád a známý český horolezec Radek Jaroš, který měl původně s dvojicí cestovat. Teď Molcarovi vzkázala veřejně několik slov také jeho manželka Marcela.

Marcela Molcarová vychovávala se zesnulým Matějem roční dceru Karlu. „Lásko naše, navždy tady budeš s námi. Jsi ten nejlepší táta a manžel na světě,“ vzkázala do nebe svému manželovi Molcarová. „Moc tě s Karličkou milujeme a vždy budeme. Bude z ní šikovná holka, horalka a sportovkyně po tátovi, to se neboj. Budeme jí všichni o tobě vyprávět, vždy budeš s námi,“ napsala.

Lásko naše, NAVŽDY tady budeš s námi. Jsi ten nejlepší táta a manžel na světě. Moc Tě s Karličkou milujeme a vždy...

Posted by Martina Molcarová on Thursday, August 25, 2022

Matěj Molcar a Zikmund Schwarzkopf mladší zemřeli v pondělí v Adršpachu poté, co je srazilo auto. Řidiči od nehody ujel. S oběma muži měl původně cestovat i známý český horolezec Radek Jaroš.

„Jsou věci, které nevrátíte. Hodiny, dny, chvíle, ale především život. Jako horolezec, vodák, řidič a člověk vím, že se pohybuju na hraně rizika. Zároveň vím, že od okamžiku, kdy se člověk narodí, mu hrozí, že umře. Bohužel někdo dřív, jiný později. A každá smrt je bolestivá ztráta především pro ty, kteří tady zůstávají dál. Zikmund Schwarzkopf a Matěj Molcar z firmy High Point byli moji partneři, ale především kamarádi. Tento týden jsme měli být společně opět v Adršpachu. Kluci, budete nám chybět,“ napsal na svém Facebooku Jaroš.

Podporu rodinám tragicky zesnulých podnikatelů vyjadřují také lidé na sociálních sítích. „Je to strašná tragédie. Z celého srdce posíláme z Hradce upřímnou soustrast,“ psali lidé. „Ještě před týdnem jsme vtipkovali s Matějem o pivě a teď. Vůbec tomu nemůžu uvěřit. Martino, upřímnou soustrast. Buď silná pro Karličku i za Matýska, bylo to vždy jeho přání. Byly jste jeho štěstí a lásky,“ doplnili další.

Matěj Molcar a Zikmund Schwarzkopf mladší působili ve firmě s outdoorovým oblečením. Molcar pracoval na pozici obchodního a marketingového ředitele, Schwarzkopf jako výkonný ředitel. Společnost o úmrtí dvojice informovala na Facebooku. „V tuto chvíli bychom Vás chtěli zdvořile požádat o čas a trpělivost,“ stojí ve vyjádření firmy.

Tagy: