Drama na Příbramsku. Řidička sjela do rybníka, v bezvědomí ji vyprostili policisté

K vážné dopravní nehodě vyjížděli ve čtvrtek dopoledne příbramští policisté. Řidička automobilu totiž sjela do rybníku, odkud ji museli vyprostit. Žena byla v bezvědomí, záchranářům se ji ale podařilo resuscitovat a následně převézt do nemocnice.

K dopravní nehodě došlo na silnici mezi obcemi Úklid a Bor na Příbramsku. Podle oznamovatele zde skončilo auto v rybníce, ve kterém zůstala řidička, informoval web Pribram.cz. Uvádí také, že jako první k nehodě přijela policie.

„Policisté neváhali a ženu, která byla v bezvědomí, okamžitě z auta vytáhli a dopravili na břeh,“ informovala policejní mluvčí Vlasta Suchánková. Během záchranných akcí dorazily i ostatní záchranné složky, a tak ženu předali do péče záchranářů.

„Záchranná služba ženu zdárně po několika desítkách minut resuscitovala,“ uvedla pro příbramský web mluvčí záchranky Petra Homolová s tím, že pacientka byla ve vážném stavu převezena do příbramské nemocnice.

Záchranné složky však ještě prověřovaly, zda v autě necestovala i další osoba. Přivolaly proto potápěče, kteří by vodu prohledali. „Ještě před jejich příjezdem se dostavila dcera řidičky, která podezření vyvrátila,“ dodala mluvčí hasičů Tereza Fliegerová.

Tagy: