Engelbert Humperdinck: Král romantiky se loučí s Prahou – nenechte si ujít jeho poslední valčík

Do Prahy míří skutečná hudební legenda – Engelbert Humperdinck. Tento charismatický zpěvák, který svým sametovým hlasem roztančil srdce milionů posluchačů (nebo spíš posluchaček) po celém světě, se 2. září 2024 vrátí do ikonické Lucerny, aby zde zazpíval v rámci svého posledního světového turné „Poslední valčík – Turné na rozloučenou“. Tato událost bude něčím mnohem více než jen koncertem – bude to emocionální jízda napříč desetiletími hudby, lásky a nezapomenutelných hitů.

Engelbert Humperdinck, jehož jméno je synonymem pro romantiku a vášně, je žijící legendou, která se do hudební historie zapsala nezaměnitelným hlasem a nezapomenutelnými baladami. Věděli jste, že právě on stojí za hity, které se staly základem českých verzí od takových hvězd jako Karel Gott či Lucie Bílá? Jeho píseň „Release Me“ se proměnila v notoricky známý hit „Trouba“, který v devadesátých letech opanoval české hitparády. A to je jen špička ledovce jeho bohaté kariéry.

Ačkoli Engelbert prodal více než 140 milionů desek a jeho hity se hrají po celém světě, není to jen jeho hudba, co ho činí tak výjimečným. Engelbert je také známý svým osobitým šarmem, který okouzloval ženy napříč generacemi. Jeho koncerty jsou plné emocí, vášně a elegance – a právě tuto atmosféru přinese i do Prahy.

V rozhovoru s Janem Smigmátorem Engelbert vzpomínal na své minulé návštěvy Prahy a vyjádřil radost z návratu: „Těším se na návrat, protože je vždycky pěkné se vracet a trochu více poznat zemi. Umělci jako já často nemají čas si užít místní způsob života, ale Praha je místo, které si vždy uchovávám v srdci.“

A právě tento koncert bude pro pražské fanoušky výjimečný nejen díky své atmosféře, ale i díky speciálnímu překvapení. Dva šťastlivci, kteří si zakoupí lístky na pražskou show, získají navíc vstupenky na koncert v holandském Eindhovenu, kde se budou moci osobně setkat s Engelbertem v zákulisí. Představte si tu vzácnou chvíli, kdy se setkáte tváří v tvář s legendou. A pokud bude mít to štěstí, možná si od něj necháte podepsat své nejoblíbenější album.

Engelbert Humperdinck, který prožil kariéru plnou úspěchů i milostných dobrodružství, zůstává jedním z nejcharismatičtějších zpěváků své doby. I ve svých 88 letech dokazuje, že láska a hudba jsou věčné. Jeho koncerty jsou příležitostí, jak se na chvíli zastavit, zavřít oči a nechat se unést melodiemi, které jsou naplněné emocemi a příběhy.

Takže pokud jste fanouškem romantické hudby a chcete zažít večer plný nezapomenutelných zážitků, neváhejte. Engelbert Humperdinck vás zve na svůj poslední valčík, který bude jedinečným zážitkem, na který budete ještě dlouho vzpomínat.

Vstupenky na tuto jedinečnou show si zajistěte raději s předstihem ZDE.

Tagy:
Karel Gott hudba Lucie Bílá koncert Komerční sdělení Praha Engelbert Humperdinck hudební žánr umění a zábava umění, kultura, zábava a média