KOMENTÁŘ Daniely Kovářové: Holky, neblbněte a mějte děti. Co nejdřív
Šándor: Společnost se z tragédie na FF UK nepoučila. Na závěry šetření se čeká příliš dlouho
Sedm lidí se zranilo při vážné něhodě tří aut v Praze. Dva jsou v umělém spánku
Německo jako terč teroristů. Magdeburská tragédie je vyústěním série hrůzných útoků
Biden neměl přehled o světě. Jeho tým ho od počátku úřadování raději izoloval, odhalil deník
Just: Ekonomický pád Ruska brzdí šéfka Centrální banky. Kdyby odešla, nastane rychlý sešup
Zelenskyj mi nabídl úplatek 500 milionů eur, tvrdí Fico. Mělo jít o vstup Ukrajiny do NATO
Řada ukrajinských operací je neefektivních, je třeba to řešit, míní generál Šedivý
Masivní raketový útok na Kyjev: Poničeno je i České centrum, po ruských úderech ve městě hoří
Průzkum: Většina lidí zřejmě přeplácí za energie. Obvykle neznají ani cenu elektřiny a plynu
Nečekejte s termínem údržby solárních panelů na jaro. Může ušetřit tisíce
Nedoplatek za energie před Vánoci? Poradíme, jak ho zvládnout bez půjčky
Na co dát pozor u cen energií? Zaměřte se na dvě položky a ušetříte tisíce, radí expert
GLOSA: Fiala jako Esmeralda, Pavel coby José aneb Prezidentská rozpočtová telenovela
Nový: Přílišný nárůst mezd může spustit spirálu. Že se nestydíte, reagovala Maláčová
Farský: Nerozumím lidem, kteří oslavují Trumpovo vítězství. Evropa i Česko na něj doplatí
Matušková z Floridy: Lidé se za Bidena bojí říkat své názory, Hollywood si zahrává s komunismem
REPORTÁŽ: Město aut v úpadku. V Detroitu potkáte chátrající továrny i nečekané umění
gastromapa
Výpis příspěvků ke štítku „gastromapa“
Když přijde lockdown, zaměstnance na dlažbě nenecháme, říká šéfkuchař Punčochář
Od pátku se restauratéři po celé České republice potýkají s tím, že musí zavřít nejpozději v osm hodin večer. Podle majitele jednoho z pražských podniků, Jana Punčocháře, je současná situace stejná jako na jaře. Pokud by došlo v tuzemsku na celkový lockdown, tedy zmrazení ekonomiky nebo velké omezení pohybu osob, je připraven pomoci svým pracovníkům.
Hejlík: Za příspěvky na sociálních sítích si říkám poměrně hodně peněz
„Za posty na sociálních sítích si říkám poměrně hodně peněz,“ prohlásil herec, moderátor a foodbloger Lukáš Hejlík. Důležitým faktorem v boji restaurací s koronavirem byla dle něj jejich schopnost adaptace. Sám zůstává optimistou a tvrdí, že dobrým podnikům mohla tato zkušenost do budoucna pomoci. Co hlavně sleduje autor populární gastronomické mapy při hodnocení restaurací?
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living