Jágr nadchl malé hokejisty z Kanady, kteří vykoupili fan shop. Ochotně se jim podpisoval

Malí hokejisté z Kanady doslova vyplenili fan shop kladenských Rytířů. Brali všechno s číslem 68, které na svém dresu nosí legendární Jaromír Jágr. Hvězdný útočník, který má ve světě pořád velké jméno, se pak dětem ochotně podepisoval.

Jaromír Jágr hrál v NHL dlouhých 25 let. Získal Stanleyův pohár a řadu individuálních cen. Předvedl nespočet nezapomenutelných akcí a stal se legendou. Vyhrál i olympiádu a mistrovství světa. A navíc pořád ještě hraje.

Vidět legendu, o které jim vyprávěli rodiče, si nemohli nechat ujít ani malí kanadští hokejisté, kteří jsou v Česku na zápasovém turné. Fan shop kladenských Rytířů vzalo 70 dětí doslova útokem. „Nezbylo skoro nic. Braly samozřejmě dresy s Jaromírem, kšiltovky, kulichy, puky a všechno s tematikou Jaromíra,“ popsal produktový manažer Rytířů Kladno Jan Sýkora.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Šampion z lágru. Konopásek zařídil první výhru nad Kanadou, komunisté ho pak hnali na smrt

Jágr mezi děti po náročném a vítězném barážovém zápase se Zlínem zašel a dlouho se jim podepisoval a fotil se s nimi. „Jaromír se podepisoval zhruba 10 až 15 minut, děti byly nadšené, všem se podepsal a prohodil s nimi pár slov. Odcházely s úsměvy a s radostí,“ sdělil Sýkora.

Na sociálních sítích si za to Jágr vysloužil chválu a uznání. „Neskutečný frajer a profík,“ napsal jeden z uživatelů. „Pro ty kluky je to neskutečný zážitek a je super, že jim ho Jarda umožní,“ chválil další komentující.

Tagy: