Jak můžete pomoci záchranným stanicím? A komu v 8. díle našeho pořadu hledáme domov?

Honza a Pepíček

Prima Mazlíček: Inzerce 8. díl

Posláním záchranných stanic je pomoci zraněným nebo jinak handicapovaným volně žijícím živočichům, a pokud je to možné, následně je navrátit do volné přírody. Pracovníci a dobrovolníci v záchranných stanicích bojují o zvířecí životy ve dne v noci. Proto jsou vděční za každou pomoc, kterou jim veřejnost nabídne.

Pokud byste jim rádi pomohli, je nejlepší spojit se s konkrétní stanicí ve vašem okolí a zeptat se, co potřebují. Může se jednat o dezinfekční prostředky, ručníky, krmivo nebo o finanční příspěvky. Kompletní seznam stanic i s kontakty najdete na stránce Zvíře v nouzi. To se vám může i hodit, pokud se někdy dostanete k volně žijícímu zvířeti, které bude potřebovat pomoc.

Ani dnes jsme vás ale neošidili o hledání domovů. Máme pro vás dva psí gentlemany z organizace Dočasky De De.

Pepíček

Pepíček je asi devítiletý dědoušek. Je bázlivý, ale doma a na známé vycházkové trase je z něj hravý a energický mazel. Potřebuje trpělivé páníčky, kteří na něj nebudou spěchat a dají mu čas se rozkoukat – a zakoukat do svého nového domova. Město pro něj není, rád by na vesnici nebo do jiného klidného prostředí. S pejsky vychází bez problémů, ale misku si před nimi pohlídá, takže by byl vděčný za klidnou kamarádku.

Lerry

Lerry je tříletý kříženec rotvajlera, kterému se dříve nikdo nevěnoval. Lerry je totiž kluk od boudy, kde žil na řetězu. Je to úžasný pes, který ale potřebuje pevnou ruku a výcvik. Zatímco jakákoliv ostatní zvířata nesnese, lidi naprosto miluje. Rád by do domku se zahradou.

SOUTĚŽTE S NÁMI A VÝROBCEM KRMIV NATIVIA.

Zdravý a nakrmený pes je spokojený pes! 🥰 A proto jsme si pro vás s naším partnerem pořadu Nativia - české krmivo pro...

Posted by Prima Mazlíček on Saturday, May 1, 2021

Tagy: