Prima kamínkování: Slunečná nebo Sestřičky. Jaký kamínek diváků se vám nejvíce líbí?

Televize Prima na léto připravila dobrodružnou prázdninovou zábavu. Moderátoři a oblíbení seriáloví herci se zapojili do speciální kamínkové hry, která vám zpříjemňovala procházky a výlety po Česku. Třicet jedna tváří televize Prima pomalovalo třicet jedna kamínků pro každý červencový den. A diváci pak kamínky nacházeli díky indiciím na různých místech po celém Česku. To jim ale nestačilo a začali nám posílat vlastní kamínky s tematikou Prima pořadů. Který u vás zaboduje nejvíce?

Který kamínek od diváků je nejhezčí? Tak přesně o tom můžete rozhodnout a zavzpomínat tak na doby, kdy bylo léto v plném proudu. Na Primu se nám slétly kamínky z celého Česka. Ty nejhezčí jsme vybrali a rozdělili do několika kategorií.

Nejčastěji jste malovali výjevy ze seriálu Slunečná, Sestřiček Modrého kódu nebo Krimi zpráv. Nechyběla ale ani příroda a redakci CNN Prima NEWS dojal kamínek, na kterém byl moderátorský tým ve zpravodajském studiu. I vy se můžete přidat do facebookové skupiny Prima Kamínky.

Kamínky pro vás pomalovali například Karel Voříšek, Roman Šebrle, Eva Perkausová, Markéta Fialová, Petr Vágner, Eva Decastelo a mnoho dalších. Pro některé z nich bylo malování velkou výzvou. „Já se omlouvám. Mám za sebou šest let umělecké lidové školy a takhle to dopadlo,“ svěřila se těsně po malování svého kamínku herečka Decastelo.

S nápadem přišla reportérka CNN Prima NEWS Karolína Hošek a zaujala jím celou redakci. „Na začátku léta jsme o kamínkování odvysílali reportáž a diváci nám svými nadšenými ohlasy doslova vyřadili z provozu redakční e-mailovou schránku. A jelikož jsem věděla, že hodně lidí bude trávit prázdniny v Česku, napadlo mě to spojit,“ vysvětlila Hošek.

Tagy: