Kočky nás chrání před negativní energií: Hledáme domovy hned několika

Pirát

Prima Mazlíček: Hledání domovů kočkám z Útulku Šanta kočičí

Jeden citát praví, že člověk, který by chtěl porozumě lidským vztahů, by si měl pořídit psa, který by ho miloval, a kočku, která by ho ignorovala. Pejsky jsme vám představovali minule hned tři, takže dnes je řada na kočičkách. O těch se navíc traduje, že čistí energii. Lidem odebírají negativní energii a navrací pozitivní.

Táňa

Táňa je asi tři roky stará kočička, velká pohodářka, která se ráda mazlí. Je zvyklá na jiné kočičky, ovšem v novém domově by měla být spíše jedináčkem, protože trpí nemocí FIV. Pelíšek může sdílet se stejně nemocnou kočičkou. Na jiná zvířata ani člověka nemoc přenosná není a díky medikaci Táňa nemá žádný problém. Je to veselá žíhaná holka. Do rodiny jde odčervená a kastrovaná.

Pirát

Je podobně nemocný jako Táňa, trpí FeLV, taky proto spolu v útulku sdílí svou místnost. Je to jednooký černobílý fešák. Pořádný kocour, který potřebuje chvilku času na seznámení, ale pak nemá problem sebou bouchnout o podlahu a za příjemného vrnění se nechat hladit. Pokud ho budete chtít na něco nalákat, tak voňavá konzerva je jasnou volbou. Domů půjde kastrovaný a odčervený.

Černoušek

Černoušek je trošku zvláštní kocour, který chvíli po společnosti člověka touží a chvíli dá svým kousnutím najevo, že nemá zájem. Umí se mazlit, ale taky pěkně rozčílit. Bohužel se není co divit, nejspíš ho bývalí majitelé mlátili, a to koštětem, dle jeho reakcí. Čím ho ale zaručeně uklidníte, je pamlsek a šanta kočičí, tu zbožňuje.

Miníšek

Miníšek je starší kocourek, který trpí artrózou, pro pohlazení si ale sám přišel a žádná bolest ho v tom neodradí.

Ámos

Ámos je celobílý kocourek, který neslyší, jak už to u těch běloušků bývá. Má obecně s ušima problém a nerad si na ně nechá sahat. Je to ale velký mazel a zasloužil by si svůj pelíšek.

Alžběta

Alžběta je mourovatá kráska, která si ještě zvyká. Je dost plachá, ale stejně jako ostatní slyší na plnou misku šťavnaté kapsičky.

Číča

Přišla do útulku po smrti své majitelky, se kterou žila sama, a je to na ní vidět. V útulku se velmi bojí, a to tak, že pokud není zcela oddělena od jiných koček, je nečistotná, to se však během několika dnů srovná, je-li sama. Hledá domov, kde by byla milovaným jedináčkem.

Pšenička

Pšenička byl nalezený poraněný na silnici – srazilo ho auto – dostal ránu přímo do hlavy. Po úrazu mu zůstal vyplazený jazyk (měl ho roztržený) a lehce posunutá čelist.

Kocourek byl zcela venkovní a dodnes zůstal plachý. Je však veliký labužník a to se zdá jako skvělá cesta k jeho plné socializaci. Hledáme pro něj nejlépe bezpečnou zahradu s trvalým přísunem krmiva či byt se zabezpečeným balkonem. A samozřejmě laskavého a trpělivého majitele.

V útulku se nachází i mnoho jiných kočiček a hlavně koťat. Útulek momentálně hledá i místo, kam by se mohl přesunout, nebude mu kvůli rekonstrukci objektu prodloužena nájemní smlouva.

Kontakt:

útulek Šanta kočičí

Mezi Vodami 1560/33, Praha-Modřany, areál bývalé Chirany 143 00, Praha 12

723 88 26 12 – Jana, vedoucí útulku

santa.kocici@seznam.cz

CHCETE VYHRÁT PLNOU MISKU DOBROT SESTAVENOU PRO VAŠEHO MAZLÍČKA NA MÍRU? PAK SI NENECHTE UJÍT NAŠI SOUTĚŽ S VÝROBCEM KRMIV ZNAČKY YOGGIES!

Naši zvířecí parťáci jsou zkrátka gurmáni každým coulem! 😅 Proto jsme si pro vás spolu s Yoggies - zdravá krmiva pro...

Posted by Prima Mazlíček on Saturday, October 2, 2021

Tagy: