Ostrá slova na Meghanin účet. Je vulgární a hloupá, kritizovala ji žena známého moderátora

Co mají známý britský novinář Piers Morgan a jeho žena společného? Jistě je toho mnoho, ovšem mimo jiné si dvojice moc ráda rýpne do Harryho ženy Meghan. A právě to teď Celia Waldenová udělala – označila chování manželky prince Harryho v rozhovoru s Oprah Winfreyovou za drzé až vulgární.

Ostrá slova Waldenové přišla poté, co její manžel odešel ze živého vysílání oblíbeného pořadu Good Morning Britain, kde o slavném rozhovoru královského páru hovořil.

Morgan svou ženu podle webu Express požádal, aby si přečetla omluvu, kterou mu po jeho výbuchu ve vysílání šéfové pořadu navrhli podepsat. Morganovo gesto totiž vyvolalo rekordní počet stížností jak na sociálních sítích, tak v oficiálních podobách. Jeho odchod je dokonce označován za „nejkontroverznější moment v britské televizní historii“.

„Normálně mě o takové věci nikdy nežádá, polichotilo mi to,“ uvedla Waldenová, která mu následně poradila, aby omluvu tak, jak ji vedení formulovalo, nepodepisoval.

„To, co řekl o rozhovoru plném nesrovnalostí a nepravd, se však v mnoha ohledech ukázalo jako pravdivé,“ mínila Waldenová. Američané se podle ní po šokujícím rozhovoru začínají stavět na stranu Morgana a jeho pohledu na Harryho a Meghan.

Chovala se hloupě

„Z konverzace v nehtových salonech toho můžete zaslechnout hodně a mé zdroje tvrdí, že Harry a Meghan přišli o popularitu i v těchto salonech,“ pokračovala Waldenová v rozhovoru pro Telegraph.

Mimo jiné také vysvětlila, proč se domnívá, že se Meghan nedávno chovala vůči královské rodině a především královně Alžbětě „hloupě“. „Královna byla v poslední době tak úžasná. A nechat tuhle drzou holku, aby se chovala hloupě a vulgárně...,“ poznamenala Waldenová.

Přestože sdílí stejný názor se svým mužem, uvedla, že po manželově výstupu v pořadu jejich rodina čelila „děsivým reakcím“ ze strany veřejnosti a bylo to až neúnosné. „Ne, že bych s Piersem čekala klidný život, tohle jsem si ale nepředstavovala,“ upřesnila.

Celá její rodina podle slov Waldenové dostávala výhružky smrtí od fanoušků Harryho a Meghan. „Skutečné výhružky jako: ,Přijdeme a najdeme si vás',“ popsala. Policie jim proto na vchodové dveře jejich londýnského domu nainstalovala nouzové tlačítko.

Výrokům Meghan nechtěl věřit

Bývalý porotce populární televizní show Británie má talent Morgan už před nějakou dobou odmítl věřit Meghaniným výrokům během rozhovoru s Oprah. A pochybnosti vyjádřil i tehdy, kdy americká herečka zmínila, jak jako členka královské rodiny bojovala s problémy duševního zdraví.

Na začátku roku potom Morgan odešel z pořadu Good Morning Britain poté, co se střetl s meteorologem Alexem Beresfordem kvůli jeho komentářům o Meghanině duševním zdraví. Ta totiž prozradila, že trpěla sebevražednými myšlenkami kvůli jednání, s jakým se po svatbě s princem Harrym ve Velké Británii setkala.

Tagy: