Místo roušky si nasadil rudá tanga, z letadla ho vyhodili. Zkusím to znovu, slíbil muž

Muž si namísto roušky nasadil tanga. Z letadle ho vyhodili.

Místo roušky tanga

Podle Američana Adama Jennea jsou protikoronavirová opatření k ničemu. Na protest proti nim si proto místo roušky nasadil v letadle, kde je ochrana nosu a úst povinná, rudá tanga. Zaměstnanci společnosti United Airlines ho však ze stroje, který odlétal do Washingtonu, vyhodili. Navíc vyfasoval zákaz se společností v budoucnu cestovat. Jenne je však odhodlaný husarský kousek vyzkoušet znovu, tentokrát u jiného přepravce.

K incidentu došlo ve středu na letišti Fort Lauderdale na Floridě. Zaměstnanci společnosti United Airlines si všimli, že má Jenne na obličeji nasazená namísto roušky rudá tanga. „Je to všechno nesmysl. Covid neví, že jsme v nějaké výšce, je to hloupost. Celé je to divadlo,“ nechal se slyšet muž z Cape Coral v rozhovoru pro televizi NBC 2.

Jenne navíc tvrdí, že se nejednalo o první incident, kdy na palubu letadla přišel se spodním prádlem na obličeji. „Každý let se setkal s různými reakcemi posádky. Někteří projevili divoké uznání, jiní mě konfrontovali,“ podotkl. Zákaz cestování s leteckou společností ho však nerozhodil. Sliboval, že stejnou taktiku použije i u další společnosti, píše web Dailystar.

„Doufejme, že společnost Spirit Airlines má větší smysl pro humor,“ dodal. Mluvčí společnosti United Airlines jednání pracovníků aerolinek ocenil. Ve vyjádření pro New York Post uvedl, že se jednalo o velmi důležitou záležitost. „Zákazník zjevně nedodržoval nařízení o nošení roušek a my oceňujeme, že náš tým řešil problém na zemi před vzletem, čímž se vyhnul případným poruchám ve vzduchu,“ dodal mluvčí.

Tagy: