Šokující nařčení dcery R. Kellyho: Sexuálně mě zneužíval. Odsouzený hudebník se ozval z basy

Dcera zpěváka R. Kellyho, Buku Abi, obvinila svého otce ze sexuálního zneužívání, kterému měla být vystavena v dětství. Vážná obvinění vznesla v novém dokumentárním seriálu s názvem Kelly's Karma: A Daughter's Journey a dodala, že od té doby trpí psychickými problémy a několikrát si sáhla na život. Někdejší hvězda hudebního stylu R&B Kelly si nyní odpykává trest za sexuální zločiny.

„Byl moje všechno. Dlouho jsem nechtěla věřit, že se to stalo. Nemohla jsem si připustit, že by člověk, kterého jsem milovala, mohl něco takového udělat,“ svěřila se podle časopisu People Abi v dokumentu s tím, že vše začalo, když jí bylo kolem osmi let. „Pamatuji si, že jsem se probudila a on se mě dotýkal. A já nevěděla, co dělat, tak jsem jen předstírala, že spím,“ sdělila.

ČTĚTE TAKÉ: Nejhorší sexuální predátor? Otce Dianina milence obvinila stovka žen. Odhalily hrůzné praktiky

Přestože si dlouhou dobu odmítala připustit, že by mohl něco takového udělat, nakonec po dvou letech našla odvahu a svěřila se matce, Andreje Kellyové, a společně to ohlásili na policii. „Oni ho ale nemohli stíhat, protože jsem čekala příliš dlouho. Takže v té chvíli jsem měla pocit, že jsem promluvila zbytečně,“ vysvětlila Abi.

Od té doby Abi ale trpí psychickými problémy. „Opravdu mám pocit, že ta jedna milisekunda úplně změnila celý můj život,“ poznamenala s tím, že v ní tento incident vyvolal celou řadu traumat a v minulosti se opakovaně pokusila o sebevraždu. Nějaký čas strávila v psychiatrické léčebně.

Krátce po vydání pořadu sdílela Abi dlouhý příspěvek na Instagramu, v němž vysvětlila, co ji k celému projektu vedlo – prozradila, že ho udělala pro sebe, svého syna Omniho, svou rodinu a svůj klid. „Není to o tom, že bych nesnášela svého otce nebo slepě následovala svou matku. Nejsem naštvaná. Nehledám pomstu. Nehledám vliv,“ zdůraznila.

Kelly z vězení tvrzení o sexuálním zneužívání své dcery popřel. „Pan Kelly tato obvinění vehementně odmítá. Jeho bývalá manželka před lety učinila stejné obvinění, které bylo vyšetřováno Illinois Department of Children & Family Services a ukázalo se jako neopodstatněné. Filmaři navíc neoslovili pana Kellyho ani jeho tým, aby mu dovolili tato škodlivá tvrzení popřít,“ uvedla pro časopis PEOPLE právnička interpreta hitu I Believe I Can Fly, Jennifer Bonjeanová.

R. Kelly si v současné době odpykává trest ve federální věznici za sexuální zločiny. V červnu 2022 byl odsouzen na 30 let za mřížemi poté, co byl shledán vinným ze všech obvinění včetně obchodování s lidmi za účelem sexuálního zneužívání, vydírání a sexuálního vykořisťování nezletilých. Kelly byl uznán vinným z dlouholetého vzorce chování, kdy zneužíval svou slávu k manipulaci a zneužívání mladých žen a dívek.

V únoru 2023 byl pak odsouzen i za dětskou pornografii a další obvinění, čímž mu bylo přidáno dalších 20 let, z nichž většina běží souběžně s předchozím trestem, takže celková délka jeho vězení se výrazně nezměnila​, připomnělo zpravodajství CNN.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hororová vražda v USA. Dcera rozřezala a vařila matku. S ostatky se v domě zabarikádovala

Tagy:
CNN společnost Instagram časopis soud věznice celebrity napadení USA People soudnictví trestná činnost pohlavní zneužívání R. Kelly trestná činnost, právo a spravedlnost společenská rubrika sexuální trestné činy Buku Abi