Nerudovou v Mostě hlídal bodyguard slavných. Stojí za tím časté výhrůžky smrtí?

Někdejší prezidentská kandidátka Danuše Nerudová dorazila na debatu v Mostě za Vítem Rakušanem v doprovodu bodyguarda. Ten má být dle zjištění webu eXtra.cz špičkou ve svém oboru, mívá totiž na starosti například velké filmové hvězdy, které zavítají do Česka. Nerudová dlouhodobě čelí různým výhrůžkám smrtí.

V pondělí se v mostecké hospodě Severka konala debata s ministrem Vítem Rakušanem, kam byla pozvána také Danuše Nerudová, bývalá kandidátka na prezidentku a jedna z lídrů hnutí STAN v nadcházejících eurovolbách. Nic nebylo ponecháno náhodě, protože Nerudové na potenciálně rizikovou událost zajistilo hnutí STAN osobního bodyguarda, informoval web eXtra.cz.

ČTĚTE TAKÉ: Rakušan dostal při debatě vynadáno za Fialu. Udělejte referendum o euru, žádali lidé

Podle zjištění CNN Prima NEWS by strážcem Nerudové při pondělní debatě Bez cenzury mohl být Viktor Pilař Nikolajev, jednatel a majitel bezpečnostní agentury VAN Group SHIELDTECH. Nikolajev, jež je v mediálním prostředí dobře známý, mívá často na starosti filmové hvězdy, které dorazí do Česka a zabývá se také nejrůznějšími eventy i VIP akcemi.

Redakce CNN Prima požádala NEWS Danuši Nerudovou o reakci. „Nebudu, a ani nemůžu se k tomu vyjadřovat,“ uvedla Nerudová.

Nerudové chodí výhrůžky smrtí, které se v poslední době kupí. Ona sama je často i zveřejňuje na svých sociálních sítích. Mnohokrát se už také stalo, že směřovaly na celou její rodinu.

Osobní strážce Nerudové nebyl podle serveru eXtra.cz jediným bodyguardem, který se v Severce nacházel. Také Vít Rakušan měl za zády ochranku. Během debaty stáli bodyguardi kolem Rakušana po celou dobu. Na místě měli dokonce být také policisté v civilu, kteří seděli u stolů mezi návštěvníky debaty.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tříleté podmínky a peněžité vyrovnání. Státní zástupce navrhl trest pro Babiše a Nagyovou

Tagy: