Neštěstí v Žilině: Čtyřletá holčička vypadla z okna ve čtvrtém patře, měla ji hlídat babička

Teprve čtyřletá holčička vypadla z okna bytu ve čtvrtém patře na sídlišti Hájik ve slovenské Žilině. K neštěstí došlo ve čtvrtek v odpoledních hodinách. Informoval o tom server Noviny.sk. Dívka utrpěla vážná zranění, která si vyžádala převoz do nemocnice.

Informaci potvrdila slovenská policie. „Dítě utrpělo zranění, které si vyžádalo okamžitý převoz do nemocnice,“ informovala mluvčí slovenské policie Zuzana Šefčíková pro TV JOJ.

ČTĚTE TAKÉ: Vyrazil houbařit, domů se už 78letý senior nevrátil. Policie z Chebu rozjela pátrací akci

Podle informací serveru Noviny.sk by mělo zraněné dítě ležet na dětském oddělení ARO nemocnice v Martině. Dítě bylo v ohrožení života, píše zpravodajský web Žilinak.sk.

Kriminalisté případ vyšetřují ve věci přečinu ublížení na zdraví. „Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování a pro citlivost případu nebudeme k věci poskytovat žádné bližší informace,“ sdělila policejní mluvčí.

Podle svědků, které oslovila slovenská televize JOJ, měla holčičku v době incidentu hlídat její babička. „Přišla jsem z práce a viděla, jak padá dítě ze čtvrtého poschodí, kde bylo otevřené okno. Je to čtyřleté děvčátko, které hlídala babička. Spadlo na zem,“ uvedla jedna ze sousedek.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Honička v Pardubicích skončila nárazem. Zfetovaný muž bez řidičáku putoval rovnou do vězení

Tagy:
nemocnice policie Slovensko okno sídliště Žilina trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva katastrofy, nehody a mimořádné události nehody a mimořádné události vyšetřování trestné činnosti