Konec kariéry Heardové? Z Aquamana ji vystřihávají, fanoušci herečce nevěří, říká Fila

Tak vypadá soud Johnnyho Deppa a Amber Heardové, která začala vypovídat u soudu a sdělila světu další pikantnosti.

Kamil Fila o sporu Deppa s Heardovou

Soudní spor herců Johnnyho Deppa a jeho exmanželky Amber Heardové sledují snad celé Spojené státy. Podle filmového kritika Kamila Fily ve chvíli, kdy se někdo rozhodne celou etudu natočit, vznikne minisérie. „Nebude to na jeden díl,“ prohlásil v pořadu 360° na CNN Prima NEWS.

Během soudního líčení si přítomní, stejně jako diváci z takřka celého světa, mohou vyslechnout peprná obvinění obou stran. Na dotaz, zda spor někdo jednu natočí, Fila odpověděl: „Zřejmě jako minisérii na VOD (video na vyžádání, plní formu virtuální videopůjčovny, pozn. red.), nebude to na jeden díl,“ podotkl.

Odkazoval tak na řadu témat, která dvojice u soudu postupně odkrývá. Ve vysílání CNN Prima NEWS následně popsal, z jakého důvodu jsou dva američtí herci nyní stahováni z filmů. „Jde o to, že se jedná o drahé filmy, které jsou pro mladší publikum nebo děti. Za sérií Piráti z Karibiku stojí společnost Disney, která je rodinnou firmou. Nechce být spojována s něčím, co není vhodné pro děti,“ vysvětlit postoj společnosti, která do svých filmů odmítla Deppa obsazovat.

Doplnil, že hvězdy u Disney mnohdy podepisují smlouvy, kterými se zavazují, že nebudou dělat nic špatného. Tedy takové věci, které by nebyly vhodné pro děti. „U filmu Aquaman, kde hraje Heardová, nejde o to, že by se jednalo o film pro děti, naopak pro ně úplně není. Za filmem stojí společnost Warner Bros. Film má však silnou fanouškovskou základnu, která tam Heardovou nechce,“ vysvětlil.

Herečka je nyní z materiálu, který byl natočen pro druhý díl filmu, vystřihávána. „Fanoušci jsou přesvědčeni, že si Heardová vše vymýšlí. Studio zřejmě nechce fanoušky naštvat, a tak zvolilo výjimečný přístup a naslouchá jim,“ pokračoval.

Depp se vrátí do 90. let

Warner Bros. tak potenciálně chrání svou značku. Pokud by herečka ve filmu zůstala, je zde riziko, že by řada fanoušků (včetně tří milionů lidí, kteří podepsali petici za odstranění Heardové z filmu Aquaman 2) od prosince do kin prostě nepřišla. Jak celý skandál ovlivní budoucnost herců?

„Depp má tak silnou pozici, že bude v menších filmech a vrátí se tam, kde byl v 90. letech. Bude u autorů, kteří nehrají na to, jakou má pověst. Stále ho budou brát jako talentovaného herce,“ uvedl filmový kritik. A co jeho exmanželka? „Její kariéra je kratší a je možné, že úplně skončí,“ uzavřel.

Tagy: