Otčím zavíral nahé děti v pokoji plném výkalů, „aby matka mohla spát“. Policistka to nezvládla

Dům, kde otčím děti zamykal.

Zamykal děti ve výkalech

Tři děti pokryté výkaly zachránili z bytu američtí policisté ve městě Oklahoma City. Dům byl v tak hrozném stavu, že si sami vyšetřovatelé při prohledávání místa museli vzít ochranné obleky. Policisty zavolala sousedka, která si všimla nahých chlapců v okně domu. Otec je tam zavíral na 12 hodin denně. Prý proto, aby se jejich matka mohla vyspat.

V okně v prvním patře spatřila sousedka Barbara Northová dva nahé chlapce. Obličeje i ruce měli pokryté nějakou špínou. Hned jí to bylo divné, a tak zavolala policisty. „Podívali se na mě a jako by chtěli říct ‚Pomozte nám‘. Měli exkrementy po celém obličeji, na rukou, na ústech,“ popisovala Northová webu New York Post.

ČTĚTE TAKÉ: Týrali jsme ho, měla přiznat majitelka jezevčíka z Teplicka. Hádka se sestrou skončila rvačkou

Když policisté dorazili na místo, popsali, že je uvnitř ohromil neskutečný zápach. „Jakmile se dveře otevřely, ucítil jsem zápach, ze kterého se mi zvedl žaludek a oči se mi zalily slzami,“ popsal jeden ze zasahujících policistů webu Law & Crime. Uvedl také, že nevlastní otec chlapců otevřel policii dveře a bylo na něm vidět, že spal. Nejprve tvrdil, že je doma jen on, později, že synové jsou nahoře. Údajně neochotně souhlasil s tím, aby ho muži zákona následovali do pokoje chlapců.

„Na schodech vedoucích do druhého patra byly hromady něčeho, co vypadalo jako lidské výkaly. Zápach sílil s tím, jak jste stoupali po schodech,“ uvedli policisté. „Stěny dětského pokoje, nábytek a koberec byly pokryty exkrementy. Dům tak strašně zapáchal, že policistka při prohledávání zvracela,“ popsal její kolega Gary Knight.

Policie pak zatkla jak nevlastního otce Dakotu Dodda, tak i matku chlapců Aubriannu Freemanovou. Při výslechu Dodd policii řekl, že chlapce zamykal v ložnici nejméně na 12 hodin denně. Jednak aby jejich matka měla dostatek spánku, a pak také kvůli jejich bezpečí, aby nepotulovali po domě. Chlapce, kterým byly čtyři, tři a jeden rok, policisté z domu odvedli a jsou nyní ve zdravotnickém zařízení. Muž i žena jsou obviněni z několikanásobného zanedbání péče o dítě.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Otec ze sekty „Boha šaška“ chce dcerku do péče. Matka jí zemřela při domácím porodu

Tagy: