Přeháňky, déšť a mlhy. Víkend bude sychravý, v noci spadnou teploty k nule

Následující dny se dočkáme opět pravého podzimního počasí. Nebudou chybět přeháňky, déšť a mlhy, v noci klesnou teploty až k bodu mrazu. Naopak nejvyšší denní teploty dosáhnou i 16 °C.

pátek bude polojasno až oblačno, ráno se ojediněle objeví mlhy. „Na severovýchodě a východě předpovídáme místy zataženo nízkou oblačností, ojediněle slabý déšť nebo mrholení,“ uvádí ČHMÚ na svém webu. Nejnižší noční teploty klesnou k 8 až 4 °C, při zmenšené oblačnosti ojediněle až k 1 °C. Nejvyšší denní teploty pak vystoupají k 12 až 16 °C.

Sobota bude spíše polojasná, vyskytnou se ale i ojedinělé přeháňky. Ráno se mohou objevit i mlhy. „Nejnižší noční teploty se budou pohybovat kolem 7 až 3 °C, nejvyšší denní teploty pak mezi 10 až 14 °C,“ předpovídají meteorologové.

neděli bude polojasno až oblačno, zpočátku se místy objeví mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou pod pod mrazu, nejvyšší denní teploty dosáhnou 10 až 14 °C.

pondělí nebude výrazně tepleji, podle meteorologů bude polojasno až skoro jasno, ráno a dopoledne se místy objeví mlhy nebo nízká oblačnost. „Postupně bude od západu přibývat oblačnosti. Nejnižší noční teploty se boudou pohybovat mezi 4 až 0 °C. Nejvyšší denní teploty 11 až 15 °C,“ informuje ČHMÚ.

úterý bude oblačno až zataženo, místy déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty 7 až 3 °C. Nejvyšší denní teploty 11 až 15 °C.

I další dny bude oblačno až polojasno, v závěru přibude oblačnosti. Opět nebudou chybět přeháňky nebo občasný déšť. Ojediněle se vyskytnou i mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou k 11 až 6 °C, nejvyšší denní teploty 15 až 20 °C.

Tagy: