Dramatická nehoda na Pardubicku: Pes vyletěl z kufru, řidič vzal na druhého baseballovou pálku

Dramatickou dohru měla dopravní nehoda na Pardubicku. Její následky nebyly vážné, ale dva muži, účastník nehody a svědek, se na místě začali slovně napadat. Jejich hádka vyústila až ve rvačku. Jeden z řidičů prý dokonce vytáhl i baseballovou pálku.

„Jeli jsme po silnici a najednou rána jako kráva, to auto vyskočilo do vzduchu, pak se tam zaparkovalo, jak je. Najednou vidím, jak z toho kufru letí pes, normálně salto, na zem,“ popsal policistům nehodu její svědek.

„Na místo musel také zamířit psovod městské policie, protože při dopravní nehodě byl kromě lidí zraněn i pes, který cestoval v jednom z vozidel. Strážníci tedy zajistili jeho převoz na veterinární ošetření,“ řekl CNN Prima NEWS mluvčí Městské policie Pardubice Jiří Sejkora.

ČTĚTE TAKÉ: Po styku vyhodil dívku v Jihlavě z okna. Bál se, že nezemře, tak po ní skákal a škrtil ji kabelem

Svědek nehody prý zastavil a šel se přesvědčit, jestli někdo nepotřebuje pomoc. Napětí na místě ale gradovalo. Svědek, který na místě nehody zastavil, měl podle výpovědí slovně napadnout údajného viníka nehody. Ten mu měl odpovědět pěstmi a muže udeřit několikrát do obličeje.

Jenže ten si to prý nechtěl nechat líbit, a tak si došel pro pádnější argument. „Jiný svědek strážníkům řekl, že jeden z mužů, který se do potyčky zapojil, použil i baseballovou pálku, kterou měl ve vozidle,“ doplnil Sejkora.

Tou prý naštěstí nikoho zranit nestihl. Vyšetřování celého incidentu si kvůli podezření ze spáchání trestného činu převzala policie.

Tagy: