Reportérka CNN se rozplakala v přímém přenosu. Dojala mě covidová bezmoc, řekla

Reportérka CNN se rozplakala v přímém přenosu.

Reportérka CNN se rozplakala v přímém přenosu

Reportérka americké CNN Sara Sidnerová během živého vysílání neukočírovala emoce a rozplakala se. Novinářku totiž dojal rozhovor se ženou jménem Juliana Jimenezová Sesmaová, které na koronavirus zemřela její matka i nevlastní otec. Saru nakonec musela utěšovat její kolegyně ve studiu.

Juliana reportérce vyprávěla o tom, jak koronavirová nákaza v Los Angeles postihla celou její rodinu. Kvůli zákazu shromažďování v pohřebních síních a krematoriích musela Juliana vytvořit pietní místo pro svou zemřelou matku na parkovišti.

Tento příběh reportérku Saru natolik rozesmutnil, že ve chvíli, kdy měla novinářka reportáž shrnout, nebyla schopna slova. „Rozplakala jsem se, nemohla jsem se kontrolovat. Nemohla jsem říci ani slovo. Prostě se to stalo. Ve vysílání CNN, před zraky celé Ameriky a světa,“ popsala Sara zpětně svůj těžký moment na webu televize, ve které působí.

„Emoce, která mnou hýbala vůbec nejvíc, byl vztek. Prostě vztek. Na ty, kteří neberou tuto nemoc vážně a neustále brojí a bojují proti pravdě. Svým chováním ohrožují životy jiných lidí,“ napsala reportérka a dodala, že se v ní zřejmě v jeden moment akumulovaly prožitky z celého roku.

„Navštívila jsem už asi deset nemocnic, ve kterých lékaři bojují s pandemií. Viděla jsem lidi, kteří se svíjeli v bolestech a lapali po dechu. Byla jsem blízko smrti. Viděla jsem doktory a sestřičky, kteří na pokraji sil bojují s pandemií, jako by teprve začínala. Jenže ona už trvá 12 měsíců,“ uvedla Sara.

„A pak, když jdu z práce domů, se mě kdosi zeptá, proč nosím roušku. Jako bych byla nějaký cvok,“ popsala novinářka.

Na reportérčin dojemný moment se podívejte ve videu.

Tagy:
reportérka Amerika CNN pláč Los Angeles pandemie přímý přenos koronavirus Sara Sidnerová Juliana Jimenez Sesmaová Sara