Domů řezník

řezník

Výpis příspěvků ke štítku „řezník“

Devadesát let řemesla: Jak dnes vznikají tradiční české uzeniny?

Rodinný podnik Váhala a spol. patří k tradičním značkám českého masného průmyslu. Historie firmy se začala psát už v roce 1933, kdy řezník Robert Váhala společně s manželkou založil výrobu masových konzerv, paštik a hotových jídel. Dnes společnost ukazuje, že dlouhá tradice může fungovat v kombinaci s moderní výrobou i exportem do celé střední Evropy.

Nakládaný bůček nebo dršťková. Malá řeznictví v Praze a u Ostravy lákají zákazníky na kvalitu

Aktualizováno

Poctivé řemeslo, čerstvé suroviny a láska k tradici – to jsou základy, na kterých staví Prima řeznictví. Reportérky CNN Prima NEWS vyzkoušely dvě rodinná řeznictví v Praze a v Jistebníku, kde se sice prodává jen tři dny v týdnu, ale majitelé pracují skoro celý týden, aby svým zákazníkům zajistili čerstvost a kvalitu.