Rodiče Martinu odmítali. Báli se, že mě zardousí, popsal seznámení s manželkou Preiss

„Moji rodiče nechtěli Martinu přijmout do rodiny, mysleli si, že mě zardousí.“ V pořadu 7 pádů Honzy Dědka to prozradili herci Martin a Martina Preissovi. Dalšími hosty show byli hudebník Ondřej Brzobohatý, operní pěvec Adam Plachetka a fotbalista Petr Švancara.

Martina a Martin Preissovi v pořadu promluvili o společném seznámení. Popsali, proč Martinu nechtěli přijmout do rodiny Martinovi slavní rodiče Jana a Viktor Preissovi. „Tam to bylo dlouho neprůstřelné. Naši ji nechtěli. Mysleli si, že mě zardousí nebo něco takového. A že v jejím případě přemýšlím něčím jiným než mozkem. Tak to viděli. Byla tak exotická, a tak nebezpečně vypadající,“ vzpomínal na těžké začátky vztahu Preiss.

„Asi jsem nebyla standardní žena, jakou by si vedle Martina představovali. Jsem trošku víc spontánní, víc otevřená. Moje rodina je přitom ještě víc spontánní a otevřená. Dokážu pochopit, že jsem na rodinu, která žila dlouho na Vinohradech, byla moc. Ve všech směrech,“ dodala Preissová. Proti jejich vztahu navíc hrál fakt, že se do sebe zakoukali v době, kdy byli oba sezdaní. Postupem času si herečtí bardi Jana a Viktor Preissovi Martinu nakonec oblíbili.

Oblíbený hudebník Ondřej Brzobohatý zavzpomínal na své dětství a na otce Radoslava Brzobohatého, kterému nestihl splnit jeho velké přání. „Táta si přál vnuka. Ale to na něj šlo až těsně před smrtí. Měl zvláštní období, kdy začal vyrukovávat s věcmi, o kterých nikdy předtím nemluvil. Zděsil jsem se, co se děje. A pak najednou přišla zubatá,“ řekl v pořadu Brzobohatý, který se k roli otce nepropracoval ani devět let po otcově smrti. „Já jsem na tom velmi intenzivně pracoval, ale nikdy to nemělo dojít k výsledku toho potomka. Pořád jsem si říkal, že je ještě čas,“ sdělil Brzobohatý.

Praha zamotala Švancarovi hlavu

Adam Plachetka, první Čech, kterému se podařilo do třiceti let věku vystoupil v Metropolitní opeře v New Yorku, ale i v nejslavnějších operních domech ve Vídni, Londýně a v Miláně, v pořadu popsal, jak se v čase covidu proměnilo chování operních pěvců, kteří obecně platí za největší hypochondry v hudebním průmyslu. „Před covidem tenoři s oblibou chodili, významně pokašlávali, aby dali najevo, že dneska nejsou v nejlepší formě, ale jakmile se začalo chodit na testy a rušit představení, najednou byli všichni v pořádku,“ smál se Plachetka.

Bývalý fotbalový útočník Petr Švancara prozradil pár střípků z vrcholu své fotbalové kariéry. „Ve dvaceti letech jsem přestoupil do Slavie Praha za 30 milionů korun. Po dvou letech působení jsem tam toho moc nenahrál. Pak jsem šel hrát druhou ligu. Praha mi zamotala hlavu, dali mi tu 300 tisíc měsíčně, to neměli dělat. Chodili jsme do bordelu a do hospody. Začal jsem být namyšlený, nezdravil jsem lidi. Začal jsem mít víc rád život fotbalisty než fotbal jako takový. Život fotbalisty je asi pětkrát týdně trénink, jeden zápas, pak se musíš věnovat holkám – měli jsme jich tolik, že jsme nevěděli, co s nimi,“ přiznal Švancara.

Pořad 7 pádů Honzy Dědka můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Tagy: