Hybnerová si pořídila holčičí traktor. Prozradila, co jí dělá větší radost než premiéra

Herečka Vanda Hybnerová v oblíbeném pořadu Show Jana Krause promluvila o tom, jaký je život na farmě. Svěřila se, že poprvé za svůj život pochovala koně. Moderátorovi Janu Krausovi dále řekla, že si na farmu na Vysočině pořídila traktor. Zavzpomínala i na zesnulého tatínka Borise Hybnera a řekla, proč odmítá pracovní nabídky.

Herečka a režisérka Vanda Hybnerová už řadu let chová koně na Vysočině. Nad fotografiemi ze své farmy v pořadu Show Jana Krause prozradila, že její koňské stádo i psí smečka pomalu stárnou. S jedním koníkem, který se dožil 30 let, se už musela dokonce rozloučit. „Když se chcete rozloučit s koněm, tak si k tomu musíte objednat jeřáb, který ho ukládá za nohy do hrobu vykopaného bagrem,“ popsala s tím, že nikdy ještě nic podobného nezažila.

ČTĚTE TAKÉ: Rakovina Panenkovi vzala dceru, teď se bojí o Slováčkovou. Snad bude mít větší štěstí, doufá

Pohřeb pro ni byl náročný. „Je to míň pietní. No, ale už to mám jednou za sebou. Mám tam ještě dvanáctileté koně, takže o ty se budu ještě dlouho starat,“ doplnila.

Přestože se na své farmě nevěnuje přímo zemědělství, pořídila si letos traktor. „Není to úplně malý traktůrek, ale takový holčičí a leze se na něj po schůdkách,“ vysvětlila. Stroj jí prý přinesl větší euforii než divadelní premiéra.

„Co jsou proti tomu nějaké premiéry v divadlech. Když jedu na traktoru a za mnou zůstává čisto, ten mulčovač rovná krtince, koňské výkaly a klacky mizí. To je nádhera,“ neskrývala Hybnerová nadšení. Na traktoru prý vydrží sedět až sedm hodin v kuse.

Vzpomínka na tátu

Do Show Jana Krause nepřišla Vanda Hybnerová s prázdnou. Moderátorovi předala masku Jokera, kterou si může Jan Kraus nasadit, až nebude chtít budit pozornost na veřejnosti.

Moderátor nezaváhal a masku si okamžitě vyzkoušel. „Prostě je to Joker. A je to originál namalovaná maska od umělce,“ řekla Hybnerová, která se kromě hraní věnuje i režii.

„Jsem strašně činorodá a pracovitá. Někdy mě to už dohání. Pořád něco plánuju, furt něco vymýšlím,“ připomněla nedávnou premiéru hry s autobiografickými rysy Slávy dcera v divadle La Fabrika, která vznikla ve spolupráci s Natálií Kocábovou. „Ona úžasně píše, tak na můj námět napsala filmový, potažmo pak divadelní scénář. Je to trošku o tátovi, protože jsem se ještě potřebovala trochu srovnat s těmi rodinnými vazbami. Teď už zase něco plánuju,“ přiznala s tajemným úsměvem.

Cítí prý totiž jako povinost dotahovat věci do konce. Dobře si totiž uvědomuje, že její tatínek, mim Boris Hybner, to v pozdějším věku nedělal. „Držím se ale jedné věci, kterou mi táta poradil, a to je mít u představení dobrý název a dobrý konec. A to funguje,“ upozornila. Během posledních 15 let si tatínkovo moudro stále znovu ověřuje, protože se věnuje převážně komedii a komediálnímu žánru.

V poslední době se ale také snaží zvolnit tempo. „Učím se už trošku někdy říkat ne, protože mám teď vnuky, chci na ně mít čas. To je úplně něco jiného než mít vlastní děti,“ dodala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nejsem rychlokvaška. Eva Burešová přiznala, že kvůli rýpalům chtěla odejít ze showbyznysu

Tagy: