Tohle že je slavný Gladiátor? Fotografové nachytali Crowea v Římě, kila navíc nezapře

Je držitelem Oscara a Zlatého glóbu pro herce v hlavní roli Maxima v ikonickém snímku Gladiátor. Slavný novozélandský herec Russell Crowe stále exceluje na filmových plátnech, i když jeho vyrýsovaná postava se za poslední léta vytratila. Důkazem jsou nejnovější fotografie z Říma, kde Crowe natáčí nový horor.

Crowe má v poslední době nabitý program. Film Thor: Love and Thunder, kde se představil v roli Dia, právě vstoupil do kin. Herec už ale začal v Římě pracovat na hororu The Pope's Exorcist, inscenaci založené na skutečném příběhu italského duchovního Gabriele Amortha. Tento kněz byl jedním z nejznámějších exorcistů své doby.

Člověk však nežije jen prací. Známý 58letý herec vyrazil ve volných chvílích s rodinou navštívit ikonické památky italské metropole. V pátek se připojil ke své 32leté partnerce Britney Theriotové a svým synům z předchozího manželství s australskou zpěvačkou Daniellou Spencerovou. Mladšímu Tennysonovi je 16 let, jeho bratr Charles je o dva roky starší.

Ukázal pár kil navíc

Crowe se s rodinou vydal například do Pantheonu, kde se vmísil do davu turistů. Později se podle zahraničních médií zastavil na Španělském náměstí, kde si filmová hvězda s velkým zaujetím fotila na telefon okolí.

Herec proslulý rolemi ve filmech Čistá duše nebo Těžká váha z davu příliš nevyčníval. Měl na sobě černé tričko a kraťasy. Partnerka Britney, bývalá herečka a v současnosti realitní agentka, se naopak oblékla do krémových šatů a bílých tenisek. Outfit doplnila slunečními brýlemi a taškou od věhlasné značky Dior.

Představitele Maxima z filmu Gladiátor si lidé pamatují jako silného a odolného muže se svalnatou postavou. Podobnou figuru si Crowe 22 let od premiéry pochopitelně neudržel. Když fotil římské památky, ukázal světu svých pár kil navíc.

Crowe se od začátku vztahu s Theriotovou vyhýbá mediální publicitě, spolu se na veřejnosti ukazují jen výjimečně. Fotoreportéři tedy využívají každé příležitosti, aby pár přistihli. Fotografie z Itálie nasvědčují tomu, že Britney má s Russellovými syny z předchozího manželství velmi dobrý vztah, jako rodina společně vyrazili nejen po památkách, ale i na oběd.

Na Twitteru pak s odkazem na film Gladiátor vtipkoval, že dětem vyrazil ukázat svou někdejší kancelář.

Tagy: