S duší rebelky: Issová svému muži vylila na hlavu pivo. Prozradila, na co ji Ondříček balil

Martha Issová přijala pozvání do talkshow Honzy Dědka.

Martha Issová v 7 pádech Honzy Dědka

Herečka Martha Issová v pořadu 7 pádů Honzy Dědka prozradila, na co ji balil manžel David Ondříček. Dále nastínila, jak probíhalo společné natáčení milostné scény. V oblíbené talkshow promluvila i o tom, jak to chodí u nich doma. Partnerovi prý jednou vylila pivo na hlavu. Rozpovídala se také o tom, jakou byla rebelkou během školních let.

Martha Issová tvoří pár s Davidem Ondříčkem už 13 let. Režisér ji prý měl balit především na to, že bude mít hodně rolí. „David mě balil na spousty věcí, ale i na to, že spolu budeme točit. Sliboval role a pak to byla věta: Když ptáčka lapají...,“ řekla v pořadu 7 pádů Honzy Dědka česká herečka s odkazem na svou roli ve snímku Ve stínu, kde se jen mihla.

ČTĚTE TAKÉ: Václav Neckář promluvil o rozpadu Golden Kids. Co říká na spor Vondráčkové s Kubišovou?

„Je paradox, že tuhle roli o jedné větě jsem získala díky tomu, že jsem spala s režisérem. Tam jsem skutečně byla vteřinu, ale vůbec mi to nevadilo. Byla jsem ráda, že mohu být u toho, jednalo se totiž o film mého oblíbeného režiséra,“ upřesnila Issová.

Ondříčkovi vylila pivo na hlavu

V domácnosti však podle herečky není Ondříček v roli režiséra, stará se především o to, co budou jíst. „David říká, že u nás doma má na starosti hlavně catering. Vaří,“ vysvětlila.

Za třináctiletý vztah si toho prožili společně už hodně, jedna událost prý však Issové zůstane v paměti ještě dlouho. „Jednou jsem mu vylila pivo na hlavu,“ zavzpomínala. „Myslím si, že kdo zná Davida Ondříčka, musí potvrdit, že jedno pivo vylité na hlavu za náš třináctiletý vztah, je slušné skóre,“ uvedla Issová, kterou si diváci mohou pamatovat například z pohádky Sedmero krkavců, kde ztvárnila postavu Bohdanky.

Milostná scéna v Zátopkovi

Issová zazářila také ve snímku o českém olympionikovi s názvem Zátopek, kde hrála Danu, manželku úspěšného sportovce. Ve filmu, který režíroval Ondříček, natáčela herečka i milostnou scénu. V talkshow se svěřila, proč na natáčení jen tak nezapomene.

„Ráno, když jsme věděli, že nás čeká natáčecí den s milostnou scénou s Václavem Neužilem, který je můj blízký kamarád, jsem šla za Davidem a ptala se ho, jak to chce vlastně točit a co tam přesně bude vidět,“ začala vyprávět. „Hrála jsem Danu Zátopkovou, které v té době bylo 26, a mně už 26 nebylo, měla jsem za sebou poměrně dlouhou dobu kojení dvou dětí,“ řekla.

„Říkal, že to nějak uděláme, že jsme v pohodě. Že je to dobré,“ pokračovala Issová. Pak její muž odjel na natáčení a ona tam dorazila později. „Když jsem šla z maskérny v županu, odchytil mě a zatáhl mě do přívěsu, který jsme tam měli s Vaškem Neužilem. Vypadalo to, že mě chce doprovodit,“ vzpomínala dál.

„Zašli jsme do přívěsu a David povídá: ‚Ukaž mi ty prsa, prosím tě.‘ No, nejsou tam v tom filmu, tak nevím,“ dodala úsměvně herečka.

Rebelka od mládí

Dcera Lenky Termerové prý rozhodně nebyla ukázkovou studentkou. „Měla jsem hodně kázeňských postihů,“ přiznala herečka s tím, že dostala během studií i důtky třídního učitele. „Byla jsem divoký student, nechtěla bych samu sebe učit,“ řekla otevřeně.

Issové se zejména nelíbilo, když s ní některý z kantorů hovořil povýšeně. „Nejvíc mi vadilo, když na mě někdo mluvil z pozice síly, protože je starší a učitel, takže to automaticky znamená, že mě může ponižovat a já se mu musím podvolit,“ uvedla. Dodala také, že si na konzervatoři, kterou nakonec nedokončila, chodívala tajně zakouřit na záchody. Dnes prý ani sama netuší, kde se v ní ta drzost brala.

Celý rozhovor sledujte v úterý 24. října ve 21:35 na Primě. Kromě Marthy Issové si Honza Dědek pozval také cukráře Josefa Maršálka, herce Jana Nedbala a zpěváka Jana Smigmatora.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Osudem políbený Neckář. Moje filmová kariéra vznikla jen díky náhodě, stejně tak hit Půlnoční, řekl muzikant

Tagy: