Rodinu Machálkové zasáhla tragédie: Zemřela její švagrová. Našli ji až tři měsíce po smrti

Rodinu Leony Machálkové zasáhlo velké neštěstí. Zemřela sestra jejího zesnulého partnera Bořka Šípka. Stanislavu našli mrtvou v jejím domě v Hamburku s jejím psem. Podle informací deníku Blesk byla sestra slavného architekta mrtvá už tři měsíce.

„Smrt Stáni nás moc zasáhla. Byla to moc milá a chytrá žena, se kterou jsme měli velmi přátelské vztahy a měli jsme se moc rádi,“ reagovala Machálková na odchod synovy tety.

Podle informací Blesku pracovala Stanislava jako lékařka a žila v domě, který pro ni v roce 1982 v Hamburku navrhl bratr Bořek. Se sestrou si prý byli velice blízcí. Jeho smrt v roce 2016 ji proto silně zasáhla. „Žila sama a neměl ji kdo najít,“ citoval deník svůj nejmenovaný zdroj.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kam zmizel Slováček po oslavě osmdesátin? Pánská jízda, Dáda o tom věděla, hájí se muzikant

Jelikož Machálková ví, jak mnoho sestra pro Šípka znamenala, láme si teď hlavu, co by bylo nejlepší podniknout. „Je to trochu složité, protože zesnula v Německu,“ uvedla s tím, že si je vědoma toho, že by si sourozenci přáli odpočívat vedle sebe, Šípek je však pohřben na Olšanských hřbitovech v Praze.

Smutnou zprávu o smrti švagrové se Machálková spolu se synem Arturem dozvěděla den po svém koncertu při oslavě svých 30 let na scéně, který se konal 6. května v pražské Lucerně. Její syn ji přijel podpořit až z Itálie.

Na velkolepém koncertu vystoupila také řada hostů, mezi nimi i zpěvačka Marie Rottrová, Jan Bendig či Petr Kolář. „Jsem šťastná. Mám z toho příjemný pocit a děkuji všem, kteří do toho se mnou šli. Vyzkoušela jsem si, že ještě něco vydržím,“ uvedla Machálková krátce po koncertu v pořadu Showtime.

Tagy: